Lezersnieuws

LingeFilm opent seizoen met openlucht Filmfestival

LingeFilm begint het nieuwe filmseizoen op 26 augustus a.s. spectaculair met een Openlucht Filmfestival, Film aan de Linge. Voor de vierde keer organiseert LingeFilm een openlucht voorstelling.

Kleding- en speelgoedbeurs 9 september a.s. in de Koeldert te Waardenburg

2e hands kleding- en speelgoedbeurs zaterdag 9 september 2017. Plaats: Dorpshuis de Koeldert, de Koeldert 30 in Waardenburg

Tijd: van 9.30 tot 12.00 uur

Wat is er o.a. te koop?

Kinderkleding (vanaf maat 56)

Volwassenkleding

Schoenen

CONCERTSEIZOEN MUZIEK OP DE DIJK VAN START MET HOOGTEPUNTEN UIT MOZARTS WERK

Zondag 3 september opent Muziek op de Dijk het concertseizoen met Mozarts Sinfonia Concertante en strijkkwintet. Zes musici die spelen bij toonaangevende orkesten en ensembles, treden op in de Deilse kerk, het mooiste concertzaaltje in de regio.

Minder Stress - bewust(er) ontspannen en meer energie!

By van Nature uit Hellouw (nabij Herwijnen) start dinsdagavond 12 september 2017 met de 8-delige cursus Minder Stress (les 1x per 2 weken).

Ladies night by Hema Geldermalsen

HEMA Geldermalsen

Kom gezellig langs op Ladies night!!

Woensdag 13 september van 19:00 - 21:00 uur

Leuke activiteiten zoals;

make-up advies

kleding & kleur advies

handmassages

proeverij

welkomstdrankje

Mindfulness - 'Een moment voor jezelf!'

Vanaf dinsdagavond 5 september om 19.30 uur en vrijdagmiddag 8 september om 13.30 uur start de 4-delige cursus Mindfulness verzorgd door By van Nature in Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften). De lessen 1x per 2 weken en zijn 1,5 uur incl. heerlijk kopje Yogi Tea.

Darttoernooi

De vakantie is voorbij en organiseren wij weer een darttoernooi.

Dit keer een Tac-Tics Single.

De open inschrijving is om 14.30 uur en de start van de loting en het toernooi is om 15.00 uur.

Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon.

Oude uurwerken in de schijnwerper!

Vanaf zondag 20 augustus tot en met zondag 10 september 2017 staat de Dikke Toren te Varik in het teken van oude mechanische uurwerken. Van het eerste uurwerk, dat in 1743 op de toren werd geplaatst, weten we vrijwel niets meer af.

Gondelvaart Tricht vrijdag 25 augustus 2017

Ook dit jaar organiseert Gondelvaart Tricht op de eerste vrijdag na de schoolvakanties een gondelvaart. Net als voorgaande jaren kun je vanaf het Lingelandje ter hoogte van Lingendijk 80 in Tricht op een van de bootjes stappen. Met een eigen bootje meevaren mag ook.

Meer Bewegen voor Ouderen bij WelzijnGeldermalsen

In september starten de gym- en yogalessen voor ouderen bij WelzijnGeldermalsen weer. Deze beweeglessen worden gegeven door docenten die een speciale opleiding hebben gevolgd voor ouderengym en -yoga.

Pagina's