Lezersnieuws

Opbrengst rommelmarkt Buurmalsen 2018

Rommelmarkt Buurmalsen

 

De zaterdag 19 mei jl gehouden rommelmarkt te Buurmalsen heeft een bedrag opgebracht van €  9.986,00

 

De uitslag van de verloting van de speelgoedtent is :

 

Morgenster op Sjakie & de Chocoladefabriek Kamp

De middenbouwleerlingen van basisschool de Morgenster in Geldermalsen gingen vorige week donderdag samen met hun juffen en enkele ouders op Sjakie en de Chocoladefabriek kamp. Iedereen was in stijl verkleed en alle kinderen kregen hun gouden ticket mee.

HSV de KILLEN

Zaterdag 19 Mei heeft Hsv de Killen de eerste bekerwedstrijd gevist in de Linge deze is gewonnen door W v Mourik met 5200 Gram 2e plaats was voor M v Ewijk met 3370 Gram 3e is geworden W Klip met 1750 Gram.Volgende week de 2e bekerwedstrijd 8 uur loten aan het water.

Aart Meenhorst wint viswedstrijd bij HSV de Elft!

Op zaterdag 19 mei is er een vrije hengelwedstrijd gevist om de van Veen&Schrijver cup. Er werd gevist in de Kreek. Aart Meenhorst wist deze wedstrijd te winnen met 26.500 gram. De rest van de vissers heeft spijtig genoeg geen beet gehad.

Drukke Zaterdagen

Zaterdag is altijd een standaard boodschappendag. Nog even tuinieren en poetsen voor we kunnen genieten van een lang pinksterweekend. Lekker genieten van familie en vrienden.

Lezing: gezondheid van lichaam en geest

Mijn visie is dat gezondheid een toestand van balans in fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel opzicht (gezondheidsbalans) is. Een verstoring in ??n of meerdere van deze gebieden, kan resulteren in een disfunctie of ziekte.

Drukke Rommelmarkt Buurmalsen 

Al tientallen jaren wordt op dezelfde manier in Buurmalsen de rommelmarkt gehouden, ook nu zaterdag 19 mei was dat het geval, boeken, cd's, servieswerk, meubels, kasten, pannekoeken, planten etc.. en andere prularia werden verkocht voor het goede doel.

Grond, geloof en genen.Een eenvoudige familiegeschiedenis.

Deze week verscheen bij uitgeverij Schrijverspunt het boek 'Grond, geloof en genen'. Het boek is een persoonlijk document dat voor iedereen met een interesse in historie een zeer leesbaar werk is geworden.

Bridge Geldermalsen

De uitslagen van do. 17 mei :

Lijn A : 1. Mia Geenen en Jenny van Kooy 60,07% , 2. Riet Nikkels en Co Mos 57,43% en 3. Jacky Bertens en Hanny den Boer met 57,15% 

Jonge koks in zorgcentrum de Wittenberg

HAAFTEN - “Dat SMAAKT!” is een gezamenlijk project van Welzijn West Betuwe en Lionsclub Rivierenland. Tijdens 4 lessen na schooltijd gaan kinderen uit groep 5 t/m 8 aan de slag met lekkere, gezonde voeding door middel van diverse spellen en het koken van recepten.

Pagina's