Columns

Columnist:

Rob van Veen

Daluren

Daluren ken ik eigenlijk alleen met betrekking tot de Nederlandse Spoorwegen. Dat je, als iets ouder mens, op je beurt moest wachten voordat je mee mocht met de trein.

Columnist:

Raadspraat

Wat is nieuws?

Ik heb zitten dubben of ik gebruik zou maken van de column raadspraat. Was in begin blij als mensen op zo'n column reageerden. Ik vond dat zinvol omdat het een bijdrage kan leveren tot een verbetering voor onze gemeente of voor mij als lid van Dorpsbelangen.

Columnist:

Rob van Veen

Kwartetten

Het lijkt er soms op dat de politiek van Geldermalsen een sabbatical heeft opgenomen. Van een jaar!

Als het gaat om de gemeente Geldermalsen. Voor West Betuwe doen ze natuurlijk wel hun best. Alhoewel, ik hoor inmiddels zéér verontrustende geluiden.

Columnist:

Raadspraat

Torenhoge ambities. Mensenwerk!

Onze nieuwe gemeente West-Betuwe heeft stevige ambities. Betere dienstverlening. Dicht bij inwoners en ondernemers. Stimuleren en faciliteren van initiatieven uit de samenleving. Op onze vele kernen gericht beleid. Gemeenschapszin bevorderen. Vertrouwen geven.

Columnist:

Rob van Veen

Spuit 11

Er zijn mensen, lokale politici vooral, die mij af en toe een Spuit 11 vinden. Ze doen zo hun best en dan kom ik weer met mijn onbevangen commentaar. Het is maar zo.

Columnist:

Raadspraat

Doet u mee?

Sinds 2015 heeft de gemeente extra taken op het gebied van zorg vanuit de gedachte dat een gemeente het beste kan bepalen welke hulp nodig is. Er is extra geld maar wel minder dan het Rijk eerder voor die hulp uitgaf.

Pagina's