• De Zeesterren is een van de 3 koren die zingen op het smartlappenfestival

    Zeesterren

Eerste Smartlappenfestival bij Cultureel Café Geldermalsen

13-11-2016, 21:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 20 november 2016, 14:00 tot 17:00

Locatie:

Marktplein 16, Geldermalsen
Le Melangeur
Geldermalsen

Op zondagmiddag 20 november is er van 14.00 tot 17.00 uur voor het eerst een smartlappenfestival bij Cultureel Café Geldermalsen. Hieraan doen mee: De Zeesterren uit Geldermalsen, de Rozenzwaaiers uit Ravenswaay en Puur Deil uit Deil.

Het zeemansvrouwenkoor De Zeesterren is in oktober 1999 in Geldermalsen opgericht en staat onder leiding van dirigente Hanneke Reijerse. Het koor van dertig dames treedt op in de regio, maar ook ver daarbuiten. Het repertoire bestaat uit liederen over de zee, shanty's, vrolijke meezingers en zowel moderne als ouderwetse liedjes over zeemansvrouwen.

De Rozenswaaijers uit Ravenswaaij is een gezelligheidskoor dat onder leiding van Bep Zwezerijn een leuke draai geeft aan liederen vol met entertainment. Exclusief voor deze middag worden zij begeleid door twee accordeonisten en een drummer.

Smartlappenkoor Puur Deil is een gemengd koor met muziek voor jong en oud, om lekker bij mee te zingen en te dansen. Het koor staat onder leiding van Arnold Kerkhof. Elk koor zingt tweemaal die middag.

Locatie is Le Melangeur, Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.