• a taste of fashion

    de Baronet

A Taste of Fashion in een nieuw jasje op zaterdag 30 september.

14-09-2017, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 30 september 2017, 13:30 tot 16:30

Locatie:

Marktplein , Geldermalsen
marktplein geldermalsen
Geldermalsen

Zaterdag 30 september van 13.30 uur tot 16.30 uur vindt op het marktplein in Geldermalsen a Taste of Fashion plaats. Met maar liefst 10 plaatselijke winkeliers omlijst door dans, circusacts en muziek belooft het een waar modespektakel te worden. Ook aan de inwendige mens is gedacht met diverse hapjes en drankjes georganiseerd door de plaatselijke horeca.

Vanaf 13.30 uur wordt afgetrapt met verschillende optredens van dansstudio24 uit Meteren. Van jong tot oud en op diverse muziek zullen de leden van de dansschool hun vaardigheden laten zien op het podium. Daarna zullen de modellen van Pomme Parc, Jefta Fashion & more, Only for Men, Hema, De Baronet, Shoeby, Dressed bij Laura, Vink Fashion, Van Den Berg schoenen en Zin In! Kids Conceptstore hun mode van zowel de herfst als aankomende winter showen. Gedurende twee modeshows komen zowel dames, heren als kindermode en mooie accessoires voorbij. Nieuw is dat bezoekers via filmpjes, getoond op een aantal beeldschermen, een kijkje in de deelnemende winkels kunnen nemen. Dit alles omlijst door een mooie groene aankleding van het podium door Bloemenkiosk Esther.

Ook nieuw bij de Taste is de rode loper die vanaf de markt naar de Geldersestraat word uitgerold. De loper ligt bijna tot het einde van de Gelderse winkelpromenade, waar ook een aantal deelnemende winkeliers gevestigd zijn. Alle modellen van deze Fashion show kunnen hun creaties dan ook extra presenteren aan passanten en het winkelend publiek op de rode loper. De shows starten om 14.00 uur en 15.15 uur en duren ongeveer een half uur. Tussen de shows door is er op de catwalk een muzikaal live optreden en laat circustheatergroep Pippin ook haar kunsten zien. Na de laatste modeshow vindt er een verloting plaats onder de aanwezigen van goodybags, met daarin leuke artikelen/bonnen van alle winkeliers. Bij de diverse deelnemende winkeliers zijn er die middag leuke aanbiedingen en zijn de openingstijden op deze zaterdag verruimd tot 17.30 uur.

Op 23 september bij de jaarlijkse braderie in Geldermalsen zal een aantal leden van Circustheatergroep Pippin flyers uitdelen om het evenement extra onder de aandacht te brengen aan de inwoners van Geldermalsen. Bovendien kunnen de circusartiesten laten zien wat er zoal mogelijk is bij het circus en theater van Pippin.