• Erik van den Dungen Kundalini Yoga docent

    Erik van den dungen

Yoga in De Pluk Geldermalsen start weer op 6 september

21-08-2016, 14:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 september 2016, 14:19

Locatie:

, Geldermalsen
De Pluk
Geldermalsen

Nieuwsgierig naar een andere vorm van yoga of naar wat Kundalini yoga is? Sinds een jaar wordt er drie keer in de week yogales gegeven in De Pluk. Wist je dat er wel meer dan dertig soorten yoga zijn? Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je direct kunt ervaren wat de oefening voor je doet. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken en creatieve meditaties. Je voelt je al na een paar lessen vitaler, stress bestendiger en meer in balans met lichaam en geest. Vanaf september kun je hiervoor weer terecht in de Pluk in Geldermalsen. De lessen zijn op dinsdag en woensdag avond en op woensdagmorgen. De kosten zijn €100, - voor 8 lessen.

De deelnemers waren afgelopen jaar erg enthousiast: "Ik kom hierdoor echt tot rust" of "Ik ben veel minder gejaagd en me bewust van mijn ademhaling" en "Anderhalf uur echt helemaal voor mezelf". Het effect op je lichaam én geest is goed merkbaar. Sommigen geven aan dat de pijn in de rug stukken minder is geworden, anderen zijn minder stram en voelen zich veel vitaler.

Erik van den Dungen, Kundalini yoga docent, begeleidt de lessen. Erik is al ruim 30 jaar actief met yoga waarvan de laatste 15 jaar met Kundalini yoga.

Voor degenen die nog nooit met yoga of Kundalini yoga in aanraking zijn gekomen, kunnen aparte proeflessen worden georganiseerd. Dit is een serie van drie lessen waarbij alle aspecten van de Kundalini yoga aan de orde komen. Elke les duurt 1,5 uur en kosten samen €25, - Hierdoor kun je ervaren wat Kundalini yoga is en wat het met je doet. Op basis van deze ervaring kun je dan beslissen of je ermee door wilt gaan.

Bel voor meer informatie:06 5322 6404 of stuur een email naar erikvandendungen@gmail.com Voor meer achtergrond informatie ga naar www.strekmetstress.com