• Niels Kaashoek aan het werk bij het stomen van een auto

    Peter Venema

De Autostomerij uit Geldermalsen uitgeroepen tot 'Starter van het kwartaal'

04-09-2017, 15:10 | Lezersnieuws | Rabobank West Betuwe

Elk kwartaal roept Rabobank West Betuwe een startende ondernemer uit tot 'Starter van het kwartaal'. Rabobank West Betuwe heeft de titel in het leven geroepen voor startende ondernemers die zich op een bijzonder manier onderscheiden in de markt of de maatschappij. Dit kwartaal is Niels Kaashoek van De Autostomerij uitgeroepen tot Starter van het kwartaal.

Niels werkte 20 jaar lang in een supermarkt, waar hij tenslotte de functie van assistent-bedrijfsleider vervulde. Het ondernemersbloed kriebelde echter en na wat omzwervingen besloot hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten. 'Ik had dit veel eerder moeten doen', vertelt Niels. 'De vrijheid die ik heb, het omgaan met mensen, de kwaliteit en service die mijn klanten waarderen, ik kan me niet beter wensen. Natuurlijk, het is hard werken, maar dat ben ik gewend.

Met De Autostomerij maakt Niels auto's schoon op een ecologische manier met stoom en ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen. Voor een personenauto heeft hij maar 5-6 liter water nodig en dan is de auto echt heel goed schoon. Vergelijk dat maar eens met een wasstraat. Niels beperkt zich niet tot auto's alleen, maar reinigt ook bestelbussen, vrachtauto's, (sta-)caravans, motoren en boten. En hij komt bij zijn klant aan huis in de ruime omtrek van Geldermalsen, want hij heeft alles bij zich.

Bij Niels zit het in zijn genen om klanten blij te maken met een goed product en een uitstekende service. Als iemand zijn auto wil verkopen, kan Niels die verkoop-klaar maken en brengt ie gegarandeerd meer op. Is er in de auto gerookt, of hangt er een hondengeur? Geen probleem, met een ozonbehandeling krijgt hij die luchtjes er gegarandeerd uit. Daarmee is meteen het luchtcirculatiesysteem gereinigd en gedesinfecteerd. Wat bijzonder is, is de ecologische manier van werken en het feit dat Niels naar de klanten toekomt. Voldoende redenen voor de bank om Niels tot Starter van het kwartaal te benoemen.

Ook uw eigen bedrijf/stichting of vereniging beginnen?

Neem dan contact met ons op via (0344) 62 96 00. Ook u maakt dan kans om starter van het kwartaal te worden. Als startende ondernemer begrijpt u het belang van publiciteit voor uw bedrijf. Maar ook maakt u dagelijks afwegingen in de kosten. Gratis publiciteit is dan mooi meegenomen. Als startersbank in de regio West-Betuwe helpen wij graag een handje mee. Dit doen wij onder andere door ieder kwartaal een 'Starter van het kwartaal' te benoemen.