• Veel belangstelling voor de finaledag

    Nationale Sportweek

Pannavoetballers sluiten Nationale sportweek 2016 af

26-09-2016, 09:00 | Lezersnieuws | Stijn Brokx

Nadat in de afgelopen weken al diverse lokale Pannakoningen en koninginnen waren gekroond, was op het vrijdag 23 september tijd voor de grote finale. In spannende wedstrijden tussen kinderen uit de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal stond vooral sportiviteit en respect voorop. Het Coop Pannatoernooi was een initiatief vanuit WelzijnGeldermalsen, WelzijnNeerijnen en WelzijnLingewaal ondersteund door de Gelderse Sportfederatie en Coop Waardenburg. Het toernooi werd gespeeld als afsluiting van de Nationale Sportweek 2016 in de drie gemeenten.

In drie verschillende leeftijdscategorieën werkten 56 kinderen ongeveer 280 wedstrijden af. Tijdens de ene wedstrijd waren de acties nog mooier dan de anderen. Uiteindelijk konden er natuurlijk maar een paar winnaars zijn. In de categorie groep 3-4 bleek Nathan Bijl de sterkste nadat hij Jari van Maanen versloeg in de finale. Bij groep 5-6 was Isaï Middag de winnaar, hij liet Aree Krikor nipt achter zich. En als laatste de categorie groep 7-8 hierin bleek Luc van den Bosch de beste, hij won in de finale van Jago den Hollander.

Voor meer foto's en informatie over de activiteiten van de combinatiefuncties sport verwijzen wij u graag door naar de facebook pagina's van WelzijnGeldermalsen, WelzijnNeerijnen en WelzijnLingewaal.