Lezersnieuws

Creatieve winter High Tea

Heeft u het gure weer tijdens de Sinterklaasintocht getrotseerd? Warm u dan lekker op tijdens deze creatieve Winter Tea. U maakt zelf een paar zoete en hartige hapjes, snoept intussen van ander lekkers en zet uw eigen winterdecoratie in elkaar.

Creatieve kinderworkshop Winterfiguren maken

Deze gezellige creatieve workshop is speciaal voor kinderen gemaakt. Maak je eigen winterfiguur uit Foamklei & Silkklei. We gaan gezellig modeleren en/of gebruik maken van een vaste ondergrond. De workshop kost € 10,50 per kind en is inclusief materiaal, limonade en iets lekkers.

Creatieve kinderworkshop - Winterfiguren van Foamklei

In deze leuke creatieve kinderworkshop, gaan wij aan het werk met Foamklei & Silkklei. Maak je eigen Winterfiguur uit deze geweldige bolletjesklei en kies de kleuren die jij mooi vindt. We gaan versieren met kraaltjes, siersteentjes, lintjes, glitter etc.

RD Administratie- & Belastingadviseurs behaalt NOAB-certificering

RD Administratie- & Belastingadviseurs kiest expliciet voor kwaliteit door zich aan te sluiten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Na een grondige kwaliteitstoetsing mag RD Administratie- & Belastingadviseurs nu trots het NOAB-keurmerk dragen.

Crea Club Kerstkrans maken

Woensdag 13 december bent u weer van harte welkom op de Crea Club. Samen gezellig, creatief en ontspannen een kerstcreatie maken! Kom gerust meedoen. Woensdag 13 december van 9.30 uur tot 11.30 uur in het Grand Café van De Pluk in Geldermalsen.

Soos Geldermalsen

Onder het genot van een kopje koffie gezellig bijpraten, een spelletje spelen of luisteren naar een interessante spreker. Het kan bij de soos! Iedere veertien dagen komen we in het Rode Kruisgebouw, aan de Van Limburg Stirumstraat 1a, bij elkaar en ook u bent van harte welkom.

Open Eettafel Geldermalsen

Een open en gastvrije ontmoetingsplek voor de inwoners van de gemeente Geldermalsen. Elkaar ontmoeten en gezellig samen eten. Het diner bestaat uit een driegangenmenu en is zeer gevarieerd. U kunt zich aanmelden tot en met maandag 11 december.

Sinterklaasintocht Rumpt

Zaterdagmiddag 25 september komen Sinterklaas en zijn Pieten om 14.00 uur aan bij Dorpsdijk 30 in Rumpt. Nadat we Sinterklaas hebben binnengehaald lopen we achter de muziek aan naar dorpshuis Albertine voor het sinterklaasfeest.

Winterwandeldagen cwsv Prinses Marijke42ste Winterserie Eerste zaterdag 1 december

De winterwandelingen zijn door wandelsportvereniging Prinses Marijke georganiseerde tochten, waarbij uiteraard iedereen (dus ook niet- leden) van harte welkom is!

Nieuw gevormde slagwerkgroep MPM met veel jeugd haalt eerste prijs

Het ging niet zonder slag of stoot. Afmeldingen van ervaren spelers, een verkeerde inschatting van niveau, op het laatste moment nog veranderen van te spelen stukken en last but nog least een zieke dirigent.

Pagina's