Lezersnieuws

Voortzetting samenwerking Fokkersclub Midden Betuwe en Rabobank West Betuwe

Op 19 januari jl. ondertekenden de heer Kees Monhemius, voorzitter van Fokkersclub Midden Betuwe, en de heer Martijn Anemaat, manager Food & Agri van Rabobank West Betuwe de overeenkomst.

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslagen van do. 18 jan. :

Lijn A : 1. Co Stouten en Jan Hesseling 59,88% , 2. Cor den Boer en Wim Bertens 59,06% en 3. Jan Brouwer en Dick Versteeg met 55,51%

Kleding- en boekenmarkt

KLEDING- EN BOEKENVERKOOP. Op zaterdag 27 januari wordt er een minimarkt gehouden met tweedehandskleding en boekenkramen. De verkoop is van 10:00 tot 13:00 uur in het dorpshuis van Est. Er is weer volop keus. Alles keurig gesorteerd. U kunt kiezen uit baby-, kinder-, dames en herenkleding.

Optreden Egerländerkapel "De Lingemuzikanten" in Schenkerij de Beurs in Geldermalsen.

Vrijdag 26 januari is de Egerländer kapel "De Lingemuzikanten" te gast in Schenkerij de Beurs in Geldermalsen.

Leuke luitjes uit Geldermalsen ontmoeten elkaar

Diverse 60-plussers uit Geldermalsen hebben zich aangemeld op www.leukeluitjes.nl, omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie.

Unieke foto expositie.

"Mijn Gezicht."

Dat is de titel van een unieke foto expositie die op 29 januari 2018 te zien is in de pluk in geldermalsen.

De foto,s zijn portretten van een aantal mensen met een oogziekte waardoor min of meer slechtziendheid is ontstaan.

"Mijn Gezicht"

"Mijn Gezicht"

Een unieke foto expositie te zien in "De Pluk" op maandag 29 januari2018.

Voorleespret in de bieb

Voorlezen is leuk voor iedereen! Op woensdagmiddag is het een half uurtje dikke voorleespret in de speciale voorleeshoek. Kinderen kunnen met een vriendje of vriendinnetje naar de Bibliotheek komen om te luisteren naar een mooi verhaal. Aanmelden is niet nodig.

Inloopavond voor Digitale vragen Ophemert

Iedere eerste donderdag van de maand van 18.30 - 20.00 uur organiseert Bibliotheek Rivierenland een Inloopavond voor al je digitale vragen in Bibliotheek Ophemert.

Heb je moeite met:

• het vinden van informatie op internet?

• het lenen van eBooks?

Uniek bij LingeFilm: klassieker Frankenstein met live muziek

De nieuwe filmweek begint bij LingeFilm op vrijdagavond 26 januari met The Glass Castle. Een film die op een indringende manier duidelijk maakt hoe het is om op te groeien in armoede. Woody Harrelson schittert. Deze film wordt herhaald op woensdagavond 31 januari.

Pagina's