Lezersnieuws

Compleet avondje uit bij LingeFilm

Zaterdag 17 maart verzorgden het kookteam van LingeFilm een heerlijk Italiaans 4-gangen diner, passend bij de Italiaanse film 'Il Colore Nascosto delle Cose'. 50 personen hebben genoten van de kookkunsten van de vrijwilligers.

Uw eigen appartement met dagelijkse zorg en ondersteuning. Nog enkele (zorg) appartementen te huur aan de Rijnstraat in Geldermalsen.</p

Wilt u plezierig, veilig, zelfstandig en met ondersteuning van thuiszorg van SZR in uw eigen appartement wonen? Dat kan in het nieuwe appartementengebouw Rijnstraat in Geldermalsen. Eind maart worden de 15 huurappartementen aan de Rijnstraat opgeleverd.

Dansfeest van Just-M! en M-Tastic! was groot succes

Het dorpshuis in Meteren was afgelopen zaterdag omgebouwd tot jaren '70 disco inclusief discovloer en glitterbol. De muzikanten van Just-M! en M-Tastic! maakten er een swingend feestje van. De hele dansvloer stond vol en er werd luidkeels meegezongen met de bekende top 2000 muziek.

Sfeervol voorjaarsconcert

Op zaterdag 17 maart heeft Muziekvereniging Prinses Marijke (MPM) uit Geldermalsen haar voorjaarsconcert gehouden. Er werd een gevarieerd programma ten gehore gebracht voor een afgeladen zaal in De Lingeborgh te Geldermalsen.

Aditech behaald opnieuw NEN 4400-1- en NBBU audit.

Het technische uitzendbureau Aditech heeft de NEN- en NBBU audits opnieuw behaald. En daarmee o.a. het SNA-keurmerk verkregen. De controle van Aditech vond plaats op het hoofdkantoor in Gorinchem.

Opbrengst zangavond en boekenmarkt Woord en Daad Geldermalsen

De opbrengst van de zangavond in de Bethelkerk op 17 maart bedroeg € 5564. Onze jaarlijkse boekenmarkt bracht op dezelfde dag € 1010 op. Er kan dus € 6574 worden besteed aan werkgelegenheid voor jongeren in Burkina Faso.

We gaan weer praktijkspeuren in Geldermalsen!

Praktijkspeuren, het woord zegt het al: samen met uw hond speuren in de praktijk.

Demonstratiewedstrijd walking football

24 maart om 15.45 spelen twee teams van SW Lingewaard bij RVV Rhelico een demonstratiewedstrijd walking football. Daarna kan iedereen rustig proberen om samen met deze ervaren senioren een walking football warming up te doen.

GVG-turnsters meten zich in districtsfinale

Zaterdag 17 maart werd in Amersfoor de districtsfinale 3e divisie geturnd. Namens GVG turnden 3 turnsters mee. 

Pagina's