Lokaal lezersnieuws

Boekenmarkt Enspijk

Zaterdag 4 november wordt in de Dorpskamer ( naast de kerk) te Enspijk een kleinschalige boekenmarkt gehouden, vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur.

Het is mogelijk om overtollige boeken ter plekke aan de markt te geven.

Deze boeken kunnen dan meteen mee in de verkoop.

'Smokkel'-Yoga

Op donderdag 2 november om 20.15 uur start nieuw herfstlesblok - Milde Yoga verzorgd door Laura van der Pol, By van Nature te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften).

Bestuur O.E.G. in Buurmalsen is blij met het opfris-resultaat !

Na het behalen van de financiële steun van 10.000 euro van het Leefbaarheid budget in januari jl. van onze gemeente Geldermalsen heeft het bestuur van Ons Eigen Gebouw de plannen in elkaar gezet om het dorpshuis op te frissen.

Inzameling goederen voor kerkmarkt Waardenburg

Inleveren goederen voor kerkmarkt 2018

Eetadres gezocht voor vluchteling in Geldermalsen

Stichting Eet mee! maakt mooie ontmoetingen mogelijk via etentjes bij mensen thuis. Met ons aanbod dragen we bij aan de sociale cohesie.

DOUBLE V EN FOOGY FIVE BIJ RTVBETUWE

Vanavond van 20:00 tot 22:00 uur is het bekende radioprogramma `An Evening With The Blues` via Internet en de ether (regionaal 106.2, 105.1) te beluisteren. Deze week aflevering 1030 .

Succesvolle Fancy Fair op De Malsenburg

Buurmalsen - Openbare Basisschool De Malsenburg uit Buurmalsen kan terugkijken op een succesvolle Fancy Fair 2017. Om te zorgen voor een mooi ICT-budget, haalden leerlingen, ouders en onderwijzers op donderdag 12 oktober letterlijk alles uit de kast om de Fancy Fair tot een succes te brengen.

Workshop Relax met handreflex in Geldermalsen

Ons lichaam raakt regelmatig uit balans door invloeden van buitenaf, hierdoor kan onze energie niet meer vrij stromen en voelen we ons geremd, we ervaren blokkades die veroorzaakt zijn door het ophopen giftige stoffen zich op in ons lichaam.

Cursus Beginnen met schilderen in Geldermalsen

Leer schilderen wat je echt ziet! Voor mensen die willen beginnen of net begonnen zijn met schilderen (acryl-, aquarel- of olieverf).

Onbezorgde middag bij Domus Magnus voor mantelzorghelden

Haarlem, 17 oktober 2017 - Op vrijdag 10 november organiseert Domus Magnus, op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg, een bijzonder samenzijn voor mantelzorgers. Tot en met vrijdag 3 november 2017 kunnen mantelzorgers vanuit het hele land zich aanmelden en kans maken op een onbezorgde middag.

Pagina's