Lokaal lezersnieuws

Ondernemersklimaat in Geldermalsen op dieptepunt

Er is de afgelopen week veel ophef ontstaan over een brief van het college van burgemeester en wethouders aan onze winkeliers dat zij op 24 december, de zondag voor kerst, absoluut niet open mogen zijn.

Milde Yoga

Wil je heerlijk bewegen, ontspannen en genieten! Milde Yoga, een moment voor jezelf. Laura van der Pol van By van Nature start in de week van 8 januari met nieuwe yogacursussen in Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Hellouw).

Certificaat voor jonge gitaristen

Donderdag 14 december werd de cursus Introductie Gitaar afgesloten. Dit gebeurde via een heus mini-concert met publiek. De kinderen die aan de cursus deelnamen ontvingen uit handen van hun muziekdocent Sylvie de Lyon een certificaat.

Nieuwjaarsduik 2018

Het nieuwe jaar fris inluiden?

Kom dan op 1 januari naar camping de Rotonde in Enspijk en "duik" met vele andere het water in. Altijd weer een gezellige activiteit!

Fascinerende ijssculpturen!

Fascinerende ijssculpturen die gemaakt zijn door Moeder Natuur.

The Christmas Carols: kersttheater in de open lucht

Het is wel even wennen geweest: de trap op het Marktplein als podium. Maar er wordt flink geoefend, dus als Toneelgroep T-jater op vrijdag 22 december haar voorstelling speelt, weet iedereen waar hij zijn voeten kan neerzetten.

Kerstdiensten prot. gemeente Beesd in de St. Pieterskerk

Zondagmorgen 24 december is er om 10.00 uur een gezamenlijke dienst van Deil/Enspijk, Rhenoy/Gellicum en Beesd. De kaarsen zullen dan branden en ook de twee bomen verspreiden hun licht. Voorganger is ds. G. Olde uit Slikkerveer.

Blazersbende afgesloten met enthousiast concert

Zesentwintig enthousiaste leerlingen uit groep 5 en 6 van de Weerdenburgt uit Waardenburg hebben donderdag 14 december het project blazersbende afgesloten.

Juliana en Crescendo geven sfeervol kerstconcert

Fanfare Juliana gaf zaterdag 16 december een Kerstconcert in een sfeervol dorpshuis "de Koeldert" in Waardenburg. Samen met zangvereniging Crescendo uit Opijnen werd een gevarieerd aanbod kerstliederen ten gehore gebracht.

Dickens Festijn 2017 in Tiel een groot succes!

Het vuurtje brandt. Een oude zwerver trekt zijn kraag nog wat op. De shetlandpony's in de Kleibergsestraat knabbelen aan het hooi en wachten op hun kleine berijders. De accordeonist maakt even plaats als de arreslee voorbij komt. Hohoho. Rond de stal met dieren op het Plein wordt er gedanst.

Pagina's