Lokaal lezersnieuws

Opbrengst rommelmarkt Buurmalsen 2018

Rommelmarkt Buurmalsen

 

De zaterdag 19 mei jl gehouden rommelmarkt te Buurmalsen heeft een bedrag opgebracht van €  9.986,00

 

De uitslag van de verloting van de speelgoedtent is :

 

Morgenster op Sjakie & de Chocoladefabriek Kamp

De middenbouwleerlingen van basisschool de Morgenster in Geldermalsen gingen vorige week donderdag samen met hun juffen en enkele ouders op Sjakie en de Chocoladefabriek kamp. Iedereen was in stijl verkleed en alle kinderen kregen hun gouden ticket mee.

Drukke Zaterdagen

Zaterdag is altijd een standaard boodschappendag. Nog even tuinieren en poetsen voor we kunnen genieten van een lang pinksterweekend. Lekker genieten van familie en vrienden.

Drukke Rommelmarkt Buurmalsen 

Al tientallen jaren wordt op dezelfde manier in Buurmalsen de rommelmarkt gehouden, ook nu zaterdag 19 mei was dat het geval, boeken, cd's, servieswerk, meubels, kasten, pannekoeken, planten etc.. en andere prularia werden verkocht voor het goede doel.

Grond, geloof en genen.Een eenvoudige familiegeschiedenis.

Deze week verscheen bij uitgeverij Schrijverspunt het boek 'Grond, geloof en genen'. Het boek is een persoonlijk document dat voor iedereen met een interesse in historie een zeer leesbaar werk is geworden.

Jonge koks in zorgcentrum de Wittenberg

HAAFTEN - “Dat SMAAKT!” is een gezamenlijk project van Welzijn West Betuwe en Lionsclub Rivierenland. Tijdens 4 lessen na schooltijd gaan kinderen uit groep 5 t/m 8 aan de slag met lekkere, gezonde voeding door middel van diverse spellen en het koken van recepten.

Lucky en Three Billboards bij LingeFilm

LingeFilm start het weekend op vrijdagavond 25 mei met Lucky, het verhaal van een oude cowboy die bang is voor zijn einde. Op zaterdag 26 mei en woensdag 30 mei draait de zwarte geweldskomedie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Arendstock Webwinkel

Arendstock opent morgen (18-05-2018) om 19.00 weer de deuren.

Betuwse Tuinenroute 2018

Genieten van prachtige tuinen in de omgeving van Geldermalsen.

Welzijn zoekt vrijwillige chauffeurs

Welzijn West Betuwe zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs voor de Swoto-bus om senioren te vervoeren naar de dagverzorging in De Pluk in Geldermalsen. Met de vakantie voor de deur zoeken we op korte termijn versterking van het team chauffeurs.

Pagina's