Sport lezersnieuws

Tijdens de overwinnings wedstrijd van voetbal club GVV. - Buren.

Beste mensen kruip eens in de huid van een scheids;

Zoals u weet moet een Scheidsrechter beslissingen nemen die hij vaak niet terug kan zien terwijl de dingen gebeuren in luttele seconden ...!

Animo wint van taaie hekkensluiter Koveni

Animo speelde afgelopen zaterdag haar laatste veldwedstrijd van 2017 in Nieuwegein tegen hekkensluiter Koveni en kon na het gelijke spel tegen RDZ de draad oppakken om de 1e plaats in handen te houden.

Heren GO'97 winnen ook hun 2e duel

De eerste wedstrijd van het seizoen werd door de mannen van GO overtuigend gewonnen, maar afgelopen vrijdag stond de lastige thuiswedstrijd tegen VCV uit Veenendaal op het programma. VCV had zijn eerste 2 wedstrijden met 4-0 gewonnen en stond op de 2e plaats.

HSV de KILLEN

HSV de Killen heeft zaterdag de 5e Bekerwedstrijd gevist in de Linge,

Deze is gewonnen door W Klip met 1500 gram. 2e plaats voor H v Zuydam met 720 gram.3e plaats was voor W v Mourik met 680 gram.

Het koppel Van Hees/Uittenbogerd wint viswedstrijd!

Op zaterdag 14 oktober is er een koppelwedstrijd gevist met de feeder. Er werd gevist in de Waal om de velthovencup. Vandaag waren er maar 2 koppels die aardig wat kilo's vis wisten te vangen.

De uitslag:

1e. Van Hees/Uittenbogerd. 32.100 gram

Dames GO pakken de winst

Afgelopen vrijdagavond speelden de dames van GO een thuiswedstrijd tegen Switch 3 uit Utrecht. Het was een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams, waarbij GO uiteindelijk de winst naar zich toetrok.

Bridgeclub Geldermalsen

Geldermalsen - De uitslagen van donderdag 12 okt.:

Lijn A : Janny en Aart van Mourik 66,25%, 2. Hennie Slootmaker en Cornelis Horvers 60,94% en 3. Cor den Boer en Wim Bertens met 57,61%

Autobedrijf RiBo Goinchem sponsort M017 van VVBeesd met nieuw tenue

Uit handen van de heer en mevrouw Bolenius, mocht het team MO17 het nieuwe tenue ontvangen.

Gedurende 5 jaren verbind RiBo Gorinchem haar naam aan dit team.

Namens spelers en leiders hartelijk dank.

VV Tricht MO15-1 in het nieuw

Ook de MO15-1 van VV Tricht moest op zoek naar een nieuwe shirtsponsor, mede door 4 nieuwe meiden was de oude set niet toereikend. Gelukkig vonden zij snel een nieuwe sponsor. Adviesbureau Hordijk en Hordijk uit Culemborg heeft ervoor gezorgd dat ook deze dames goed voor de dag kunnen komen.

Nieuwe outfit VV Tricht MO13-1

De MO13-1 is één van de succesvolle meidenteams van VV Tricht. Al enige tijd spelen zij nu als elftal en de resultaten worden steeds beter. De meiden zijn voor het seizoen 2017/2018 is het nieuw gestoken door maar liefst 5 sponsoren.

Pagina's