Sport lezersnieuws

HSV de KILLEN

Zaterdag 19 Mei heeft Hsv de Killen de eerste bekerwedstrijd gevist in de Linge deze is gewonnen door W v Mourik met 5200 Gram 2e plaats was voor M v Ewijk met 3370 Gram 3e is geworden W Klip met 1750 Gram.Volgende week de 2e bekerwedstrijd 8 uur loten aan het water.

Aart Meenhorst wint viswedstrijd bij HSV de Elft!

Op zaterdag 19 mei is er een vrije hengelwedstrijd gevist om de van Veen&Schrijver cup. Er werd gevist in de Kreek. Aart Meenhorst wist deze wedstrijd te winnen met 26.500 gram. De rest van de vissers heeft spijtig genoeg geen beet gehad.

Lezing: gezondheid van lichaam en geest

Mijn visie is dat gezondheid een toestand van balans in fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel opzicht (gezondheidsbalans) is. Een verstoring in ??n of meerdere van deze gebieden, kan resulteren in een disfunctie of ziekte.

Bridge Geldermalsen

De uitslagen van do. 17 mei :

Lijn A : 1. Mia Geenen en Jenny van Kooy 60,07% , 2. Riet Nikkels en Co Mos 57,43% en 3. Jacky Bertens en Hanny den Boer met 57,15% 

Internationaal 09-toernooi vv Tricht

De voetbalvereniging Tricht laat al 9 jaar van zich horen op gebied van internationaal voetbal. Wat ooit begon als een experiment, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement wat vooral in Belgi? zeer gewaardeerd wordt.

Jan van Meeteren uit Geldermalsen al meer dan 60 jaar lid van de bond

Jan van Meeteren uit Geldermalsen inmiddels 83 jaar heeft al zijn hele leven vogels. In maart is die gehuldigd door Dirkjan Stekelenburg de voorzitter van  De Kwieke Kwekers uit Meteren en Martin van der Laan afgevaardige van district Gelderland.

Uitslag Bridgeclub Beesd

De uitslag van woensdag 16 mei.

A-lijn

1 . Maarten Bults & Hugo Prakken 59,24 % 2 . Cor van Alphen & Gerry Versteegh 56,25 % 3 . Toos Jongerius & Janske van de Water 51,18 %

B-lijn

Prana Vinyasa yoga

Bij Yogastudio Geldermalsen geeft Adiphol Dilokpimol tot eind juni Prana Vinyasa op maandagavond. Prana Vinyasa verbindt je met je natuur door beweging, meditatie en belichaming. De les is mild actief met een ontspannen eindoefening.

Yoga op vrijdagmorgen

Denk je al een tijdje aan het volgen van yogales, maar heb je nog niet de tijd gevonden? Op vrijdagmorgen kun je aansluiten bij onze enthousiaste groep. Van 9.00-10.15 uur is er Basic Flow yoga, een combinatie van Iyengar en Vinyasa Flow.

Zomercursus geeft aanstaande brugklassers meer zelfvertrouwen!

De overgang naar de brugklas

Pagina's