Sport lezersnieuws

Heren GO'97 winnen eenvoudig en lopen in op koploper

De thuiswedstrijd tegen middenmoter Bourgondië afgelopen vrijdag werd helaas nooit echt een wedstrijd. Mede door de afwezigheid van enkele basisspelers kon de ploeg uit Wijk bij Duurstede geen moment voor gevaar zorgen en stond binnen 1½ uur de einduitslag 4-0 op het bord.

Persoonlijke successen voor GVG turnsters

Naast de jongens kwamen er ook een aantal meisjes van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen kwamen in actie op de eerste regiowedstrijd in Amersfoort. Waar zij de eerste stappen kunnen zetten om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden.

VV Tricht JO15-1 najaarskampioen

Nadat vorige week de kampioenswedstrijd was afgelast wegens het slechte weer was het nog even onduidelijk of de laatste wedstrijd nog wel gespeeld ging worden. Maar aangezien de direct concurrent ging spelen, moest de JO15-1 ook de laatste wedstrijd in gaan halen.

Zilver voor Bouke Mohrmann

Het laatste wedstrijdweekend van 2017 was opnieuw druk voor de selectieleden van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen. De jongens turnden hun eerste districtswedstrijd in Beverwijk. Hier konden zij de eerste stappen zetten om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden.

Gelderse B kampioenschappen zwemmen

Dit weekend werd er in Zutphen de GBK gezwommen. Tien zwemmers van Olympia namen deel aan dit kampioenschap. Zaterdag beet Sacha Lagendijk de spits af op de 100 vrij. Dit deed zij geweldig. Haar PR van ruim 5 seconden was goud waard!

Bridgeclub Geldermalsen

De uitslagen van 14 dec. :

Lijn A : 1.Finie en Henk Donga 65,22% , 2. Mia Geenen en Jenny van Kooy 62,04% en 3. Janny en Aart van Mourik met 56,83%

Dames GO'97 winnen voor de vierde keer op rij

Afgelopen zaterdag speelden de dames van GO'97 een uitwedstrijd tegen VOC Maarssen 1. Het was al lange tijd bekend dat het eerste team uit Geldermalsen niet compleet zou zijn, maar helaas kon VOC Maarssen de wedstrijd niet verplaatsen.

Twirlsters De Volharding Deil Nederlands Kampioen

Zaterdag 9 december en 16 december hebben de twirlsters van de Volharding gestreden op het Nederlands Kampioenschap. In november hadden zij zich op het Gelders Kampioenschap met 9 onderdelen geplaatst. 9 december was het de beurt aan de senioren.

Lara Bambacht turnt een mooie stabiele wedstrijd

Lara Bambacht (8jaar) uit Waardenburg turnt bij Olympia Herwijnen, zij mocht afgelopen zaterdag haar eerste regiowedstrijd instap N3 turnen in Amersfoort.

Achtvoudige schaatscursus voor kinderen van 6-12 jaar

Voor alle kinderen die nog deze winter beter willen leren schaatsen biedt Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge een achtvoudige cursus aan. Welke jongen of meisje wilt niet gelijk goed uit de voeten kunnen als er natuurijs komt?

Pagina's