Zakelijk lezersnieuws

Burgemeester Jan de Boer laat internationaal gezelschap zijn stad Buren zien

Afgelopen donderdag ontving Burgemeester Jan de Boer samen met Marcel van der Ham, directeur van Business School Nederland belangrijke bezoekers van de School.

Meubelvergelijkingssite compenseert jouw bank met een boom

AMSTERDAM - De online meubelvergelijker Furn.nl is sinds vandaag de eerste Nederlandse vergelijkingssite die een boom plant voor ieder online verkocht meubelstuk.

Vaderdag koopavond bij Formido

Formido Geldermalsen organiseert vrijdag 16 juni een speciale Vaderdag Koopavond.

Alle kinderen en moeders zijn dan van harte welkom om een mooi vaderdagkado te kopen. Er zijn speciale presentaties gemaakt, zodat je al snel op een leuk idee komt.

Enter Klussen & Wonen verandert haar Doe Het Zelf Winkel….

Sinds 12 juni 2017 is de winkel tijdelijk gesloten….de montage- en woonafdeling draait gewoon door!

Tijden veranderen en zo ook vraag en aanbod. Om gehoor te kunnen geven aan de wensen van onze klanten, zijn we reeds begin dit jaar een traject van veranderingen gestart.

Effectief strategisch netwerken- ZPiB Kennissessie

Graag nodigen we je uit voor het boeiende mini seminar 'Effectief strategisch netwerken'. Karin Sophia van Dijk, actief binnen netwerken.nl, gaan het ons leren op 19 juni 2017.

Mooi Project door Van Knippenberg met 10 scholen en meer dan 100 jongens en meiden van Staal.

Op 9 juni gaat Van Knippenberg Metaalindustrie bv uit Hedel, met hun open dag positief van start met een project om ruim honderd leerlingen van 10 scholen uit de omgeving de leuke kanten van het RVS vak te laten zien.

15 JAAR BETUWEZORG

BetuweZorg bestaat 15 jaar en vierde dit zaterdag 8 april jl. samen met medewerkers en relaties. In de afgelopen jaren is de organisatie uitgegroeid tot de grootste thuiszorgaanbieder op het gebied van huishoudelijke ondersteuning in de regio Rivierenland.

Eldee Expo Experts en Arti'70 starten Joint Venture

Groeiende vraag naar live communicatie

Familie-Relatie-Werk-ZiekteOpstellingen

"Het is niet goed uit te leggen maar het Opstellingenwerk heeft iets geraakt en in beweging gezet. Geweldig !"

Erasmus MC vertrouwt voor alle datacenterdiensten en -verbindingen op Bytesnet

Erasmus MC brengt haar datacenters onder bij Bytesnet Rotterdam. Vanaf 1 mei is een tweede externe datacenter ter beschikking gekomen. Bijbehorende netwerkservices en verbindingen worden ook verzorgd door Bytesnet.

Pagina's