Zakelijk lezersnieuws

Innovatie Fonds Rabobank helpt startups

Rabobank heeft een financieringsoplossing om startups al in hun opstartfase (de zogenaamde pre-seed fase) financieel te ondersteunen: het Innovatie Fonds Rabobank (IFR).

INDOOR CONCERT LITTLE MAMA.

Geldermalsen. Op zaterdagmiddag 3 maart a.s. , vanaf 12.00 uur, geven Nicolet Wijnvoord, zang en Sony Ray, gitaar een indoor concert bij Mr. & Mrs. Vink aan ’t  Hooghuis 5/6.

Echte zussenliefde kent ondanks de leeftijd geen afstand

Op locatie De Sterreschans in Nijmegen is een liefdevolle wens in vervulling gegaan. Alle bewoners van woonzorgorganisatie Domus Magnus vullen ieder jaar een wenskaart in. Een van de bewoners had als wens haar zus uit Utrecht graag te willen verrassen met een bezoek.  

solex rijden eiland van maurik bestaat 10 jaar

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam ‘Toertocht Betuwe’, maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam ‘Solex Betuwe’.

Huis ter Leede Zorg aan Huis twee jaar in de Pluk

Huis ter Leede is een protestants-christelijk woon- en zorgcentrum in Leerdam. Wij leveren ook een breed pakket van wonen, zorg en welzijn vanuit de Pluk te Geldermalsen, in vrijwel alle aangrenzende gemeenten: Culemborg, Tiel,Geldermalsen,Neerijnen en omgeving.

Praxis bijna van start

Eigenaar Lucien tros heeft maandag persoonlijk de Praxis hamer, onderdeel van het Praxis logo, op de gevel geplaatst. Daarmee is de opening van de nieuwe Praxis bouwmarkt weer een stuk dichterbij gekomen. Woensdag 14 februari zal de nieuwe vestiging feestelijk worden geopend.

Mura Zorgadvies de nieuwe naam voor Stichting OOGG

PERSBERICHT, 25 januari 2018

Mura Zorgadvies de nieuwe naam voor Stichting OOGG

Feestelijke prijsuitreiking MEETINGS AWARDS® 2017 op Heerlijkheid Mariënwaerdt

Op Maandag 22 januari 2018 werden tijdens het MEETINGS Business Event op het schitterende landgoed van Heerlijkheid Mariënwaerdt de 11e MEETINGS® Awards uitgereikt. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn.

Training 'Keuzes Maken'

Je maakt elke dag bewust en onbewust talloze keuzes.

Heb je moeite met keuzes en beslissingen te maken?

Kiezen of het voor de kiezen krijgen!

"Blijf of kom (weer) In-Balans-dag"

Met verschillende waardevolle lichaamswerkmethodes: uit je hoofd (denken) naar je lijf (voelen) en ontspannen.Door ontspanning krijg je beter zicht op thema's en vragen waar je mee zit. Meer info bij Magda Leenen-Nelissen. Tel.0345-569963 en www.malscheland.nl

Pagina's