Zakelijk lezersnieuws

Weth. Brink (Tiel) geeft startsein bij Van de bovenste plank ivm samenwerking creatieve zzp'ers!

Betuwe e.o/Tiel: Zaterdag 28 oktober 2017 zal wethouder Ben Brink (o.a.

Afscheid van de praatpaal: effectieve samenwerking met de markt

In juli gingen de eerste 500 praatpalen online in de verkoop. De belangstelling was enorm. Minder groot was de animo toen Rijkswaterstaat een half jaar eerder een onderhandse uitvraag deed voor het weghalen van de palen. Van Doorn uit Geldermalsen was de enige die zich meldde met een plan.

Laadpalen Ecoleon leveren groene stroom opgewekt door Pure Energie

http://ecoleon.nl/laadpalen-ecoleon-leveren-groene-stroom-opgewekt-pure-energie/

De Autostomerij uit Geldermalsen uitgeroepen tot 'Starter van het kwartaal'

Elk kwartaal roept Rabobank West Betuwe een startende ondernemer uit tot 'Starter van het kwartaal'. Rabobank West Betuwe heeft de titel in het leven geroepen voor startende ondernemers die zich op een bijzonder manier onderscheiden in de markt of de maatschappij.

28 september: Ondernemersdag speciaal voor ondernemers met complexe, technische producten

BEESD - Op donderdag 28 september organiseert Outdo een Ondernemersdag speciaal voor ondernemers die complexe technische producten verkopen. Het thema van de Ondernemersdag is: Kom aan tafel bij de best klanten, op het juiste niveau.

Burgemeester Jan de Boer laat internationaal gezelschap zijn stad Buren zien

Afgelopen donderdag ontving Burgemeester Jan de Boer samen met Marcel van der Ham, directeur van Business School Nederland belangrijke bezoekers van de School.

Meubelvergelijkingssite compenseert jouw bank met een boom

AMSTERDAM - De online meubelvergelijker Furn.nl is sinds vandaag de eerste Nederlandse vergelijkingssite die een boom plant voor ieder online verkocht meubelstuk.

Vaderdag koopavond bij Formido

Formido Geldermalsen organiseert vrijdag 16 juni een speciale Vaderdag Koopavond.

Alle kinderen en moeders zijn dan van harte welkom om een mooi vaderdagkado te kopen. Er zijn speciale presentaties gemaakt, zodat je al snel op een leuk idee komt.

Enter Klussen & Wonen verandert haar Doe Het Zelf Winkel….

Sinds 12 juni 2017 is de winkel tijdelijk gesloten….de montage- en woonafdeling draait gewoon door!

Tijden veranderen en zo ook vraag en aanbod. Om gehoor te kunnen geven aan de wensen van onze klanten, zijn we reeds begin dit jaar een traject van veranderingen gestart.

Effectief strategisch netwerken- ZPiB Kennissessie

Graag nodigen we je uit voor het boeiende mini seminar 'Effectief strategisch netwerken'. Karin Sophia van Dijk, actief binnen netwerken.nl, gaan het ons leren op 19 juni 2017.

Pagina's