Krizzkrazz bij Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN Komende vrijdagavond, 4 maart, speelt KrizzKrazz bekende Nederlandse theaterliedjes bij Cultureel Café Geldermalsen. Het optreden start om 20.00 uur en vindt plaats in Le Mélangeur aan het Marktplein 16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

KrizzKrazz is een Baarnse 5-mans formatie die de mooiste en bekendste muziek uit de Nederlandse cabaret-, kleinkunst- en theaterwereld laat herleven. Van 'Het Dorp' Van Wim Sonneveld tot Trijntje Oosterhuis en van Ramses Shaffy tot Frank Boeijen.

Het repertoire van KrizzKrazz bestaat uit de mooiste Nederlandstalige liedjes; de 'canon' van de Nederlandse muziek. Alle songs hebben een ding gemeen: vrijwel iedereen kent ze en kan ze meezingen. Dat maakt een optreden van KrizzKrazz tot een feest van herkenning voor alle leeftijden. KrizzKrazz is luisteren naar gisteren, dansen op vandaag, teruggaan in de tijd, meezingen met de herkenning en tijdloos genieten. De musici spelen in huiskamers, kleine theaters en in andere intieme gelegenheden. Daar komt hun muziek het beste tot zijn recht. Veelal in het Gooi en nu dus in Geldermalsen. Vocalist Rianne Druijff, bassist Richard Kruidhof en slagwerker Hans van der Schaft vormen de vaste gelederen van de band en worden voor deze gelegenheid ondersteund door zanger Frits de Wit en begeleid door pianist Eric Wijnands.

PUBQUIZ EN DANSAVOND MET DOUBLE 5

Op vrijdag 18 maart vindt de bekende pubquiz weer plaats om 20.00 uur. En op zaterdagavond 19 maart is er een extra dansavond ingelast: dan speelt de swingende band Double 5 met de Geldermalsense zanger Edwin Loeff vanaf 21.00 uur de sterren van de hemel met pop, rock, motown, danceclassics en recente hits. Ook hierbij geldt: entree is gratis. Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl.