• @DianeWijngaard Gister heerlijk wezen varen, van Beesd tot Buren en weer terug. Wat leven we toch in een prachtige omgeving. #westbetuwe #Betuwe #lingevaren

    @DianeWijngaard
  • @ dutry_tvh Dutry Tvh feliciteert heren 1 vrijdag en zaterdag en dames 1 vrijdag met hun kampioenschap!

    @ dutry_tvh

Tweets van de week (22)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers). Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Remcomb 'Nederlanders drinken relatief veel'.

Ik kan iedereen die hiervan hinder ondervindt, aanraden een baby te krijgen.

@ TC_de_Waarden Vandaag huismeester Bert na 18 jaar detachering vanuit @ werkzaak uitgezwaaid. Jarenlang zorgde hij er voor dat onze auto's schoon waren.

@ DianeWijngaard Gister heerlijk wezen varen, van Beesd tot Buren en weer terug. Wat leven we toch in een prachtige omgeving. #westbetuwe #Betuwe #lingevaren

@ Wielerinfo Straks even naar de kermis in Geldermalsen.

Via #Tvdw @ dutry_tvh Het thema voor het Dutryvanhaeftentoernooi 2017. Dutry at the Beach. 25juni-2juli, 7 dagen zon, zee, strand en tennis. Gewoon bij TVH.

Via #TvdW @ Remcomb Hoera hoera plantenbakken in het centrum maar fatsoenlijk schoonmaken aan het eind van de dag is een fruitboom te ver in Geldermalsen.

@ OGGeldermalsen @ Remco Punt van aandacht. We gaan uitzoeken wie verantwoordelijk is voor opruimen en hoe afspraken zijn. Misschien uitzonderlijk ivm kermis en weer

@ Ashleykars Iedereen die vandaag de @ 11dorpentocht fietst kan een lekker puntje appeltaart van @ Dickvandebakker krijgen bij @ Lingerenners!

@ JandeGeus Voor de kids is met name het water uit de brandslang een feest #opendagbrandweerBeesd

@ dutry_tvh Dutry Tvh feliciteert heren 1 vrijdag en zaterdag en dames 1 vrijdag met hun kampioenschap!

Via #TvdW @ RobbievanVeen Twitterraadslid zijn is ook niet alles. Zoek vooral die mensen op die anders denken dan jij en er gaat een wereld voor je open!

@ dirkbrouwer35 Ik zit rechtop in bed met m'n zonnebril op. Zo fel die lichten hier.

@ kuilenburg_7 Moe maar voldaan van een dagje vrijwilligerswerk in een zorginstelling. Nu oppeppen voor fractieoverleg @ GBNeerijnen. Veel te bespreken.

Via #TvdW @ Ashleykars Dorpsbelangen was ten tijde van wijziging bestemmingsplan nieuwe Coöp Herman Kuijkstraat overtuigd van verkeersveiligheid. Nu ineens zorgen?