• Foto: Ab Donker

MVV'58 royaal onderuit

METEREN[ Thuis tegen GVV'63 verloor MVV'58 zaterdag ook zijn tweede bekerduel. Met liefst 2-7 ging MVV'58 royaal onderuit. Alleen Giel Grandia en Remon Steenbruggen scoorden uit de vele kansen. Komende zaterdag komt het Dordtse DFC voor de beker naar MVV'58 toe.

Al na drie minuten gaf Richan Kreling de gasten met 0-1 de leiding. Giel Grandia maakte al snel gelijk (1-1) maar door een vrije trap van Dennis de Bruin kwam GVV'63 met 1-2 weer rap op voorsprong. Na gemiste Gamerense kansen kwam MVV'58 dichtbij de gelijkmaker maar de paal redde GVV'63 van een eigen treffer en een Meterens doelpunt werd vanwege buitenspel alsnog

afgekeurd. Uit twee penalty's liep GVV'63 kort voor rust verder uit. Eerst stopte MVV'58-keeper Rick van Ginkel nog een strafschop van Dennis de Bruin, maar enkele seconden later scoorde Matthijs Libbers alsnog 1-3 en uit de tweede penalty van Dennis de Bruin was het wel raak: 1-4. Meteen na rust maakte Remon Stennbruggen er met een prachtig schot 2-4 van maar daarna miste de thuisclub nog een riante kans en nadien besliste GVV'63 met nog drie goals de partij: 2-5 door Karim Kaaouass en 2-6 en 2-7 door twee treffers van Matthijs Libbers. In de slotfase werden invaller Ayyoub Ismail en aanvoerder Patrick van de Hurk bij MVV'58 allebei met twee gele kaarten uit het veld gestuurd.