• Land Rover

Land Rover al jaren trouwe sponsor van Landgoedfair

BEESD Voor de 22e keer is Land Rover sponsor van de Landgoedfair Mariënwaerdt. Niet zo gek, want het merk sluit goed aan bij de landelijke sfeer en lifestyle en het luxe gevoel. Ook dit jaar is Land Rover weer aanwezig met het Urban Challenge Parcours en het Concours d'elegance.

door Willemieke Steen

@WillemiekeSteen

Corina Kastelein, Experiential Manager, organiseert de deelname van Land Rover aan de Landgoedfair al voor de 13e keer. Volgens haar is de fair wel veranderd in de loop der jaren. ,,Vroeger waren er producten van het landgoed zelf te zien en te koop. In de afgelopen jaren is het landgoed enorm gegroeid en daarmee ook de fair. Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan kramen, wordt er meer ingespeeld op de beleving en komt er een heel divers publiek. Dat past goed bij ons, want ook het merk Land Rover is in de afgelopen jaren veranderd. Uiteraard presteren al onze modellen nog steeds zeer goed op het terrein, maar gezien de steeds luxere uitstraling zijn onze modellen ook niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. De Landgoedfair is een mooi en gezellig evenement waar we graag aan deelnemen. En het is ook nog eens in onze achtertuin."

Land Rover lodge

Voor klanten heeft Land Rover speciale arrangementen waarin een entreekaart voor de fair is gecombineerd met parkeren op de Land Rover parkeerplaats en toegang tot de Land Rover lodge met koffie/thee en een Betuwse lekkernij. Zo'n 200-300 klanten uit het hele land bezoeken de Landgoedfair elk jaar. ,,De Landgoedfair is voor ons een belangrijk moment om prominent aanwezig te zijn en onze klanten te spreken en nieuwe ambassadeurs te creëren. We presenteren op de fair 6 modellen die mensen kunnen bekijken en waarover mensen informatie kunnen krijgen. Geïnteresseerden verwijzen we door naar de dealer", aldus Corina.

Net als voorgaande jaren is ook dit jaar het Urban Challenge Parcours weer aanwezig. Onder leiding van een instructeur kunnen bezoekers beleven wat een Land Rover allemaal kan, wat de capaciteit van de auto is en welke techniek daarbij komt kijken. Traditiegetrouw organiseert Land Rover ook weer het Concours d'elegance: een soort keuring van (minimaal) 25 jaar oude Land Rovers. Het is geen snelheidswedstrijd, maar het gaat er om of de auto in originele staat is, goed onderhouden is of dat het wellicht om een bijzonder exemplaar gaat. De nummers 1, 2 en 3 winnen een leuke prijs.