Zestien jaar de wereld rond met TravelXL

Advertorial

GELDERMALSEN TravelXL is in Geldermalsen een gevestigde naam. Eigenaren Heidi Duizer en Erik Scheffers hebben samen met hun collega's Nestor, Elma en In heel wat cliënten de wereld door geholpen met hun kennis, reiservaring en service. Mooie reizen die een leven lang voor een glimlach zorgen.

Erik geeft nog steeds graag persoonlijk advies en vertelt dat het reisbureau reeds zestien jaar in Geldermalsen is gevestigd, waarvan de laatste vijf jaar op het hoekje van de Geldersestraat tegenover de bloemenkiosk en de visboer. Zestien jaar terug werkten zowel Heidi als Erik in de reisbranche en samen bedachten ze met een eigen reisbureau de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Erik: ,,Vanaf dag één begon het te lopen en werden we als vanzelf onder meer verre reizen specialist. En door de enorme kennis en ervaring van alle medewerkers is dat nog steeds zo. Op dit moment gebeurt er heel veel in de wereld. Denk aan Tunesië, Egypte en Parijs, maar ook natuurrampen en persoonlijk leed kunnen tot precaire situaties leiden. En dan blijkt vaak de meerwaarde van ons reisbureau om dit goed op te vangen. Veel vakantiegangers vinden het belangrijk dat wij, als het noodzakelijk is, hun problemen kunnen oplossen. Zoals alternatieven zoeken, reserveringen omboeken en financiële garanties. Doorgaans hebben wij ter plaatse vertegenwoordigers die de reiziger kunnen helpen. TravelXL is aangesloten bij de ANVR, SGR(stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds. Als grotere partij hebben we sterk  de indruk dat we vaak serieuzer genomen worden dan de individuele reiziger. Bij ons is het klachtenpercentage minder dan 1% van alle reserveringen en daar zijn wij best trots op.''

TravelXL zorgt door de coöperatieve insteek dat iedere eigenaar zijn eigen identiteit volledig kan benutten. Daarnaast beschikt de organisatie over veel voordelen als gezamenlijke inkoop, wereldwijd netwerk van eigen agenten op de bestemmingen én een intensieve samenwerking met de Duitse organisatie Schmetterling waarbij bijna alle Duitse touroperators aangesloten zijn en meer dan 4600 reisbureaus. Hierdoor is TravelXL in staat om voor ieder budget een passende reis samen te stellen.

 Volgens de vrolijke eigenaar wisselen de bestemmingen regelmatig. Bijvoorbeeld veel cruises, zonvakanties naar Kaapverdië, maar ook Spanje is helemaal terug van weggeweest. Het Caribisch gebied blijft populair en de maatwerkreizen naar verre bestemmingen waaronder Amerika en Canada zijn zeer bekend. Een tv-opname in Nashville, fietsen door Hollywood, een musical in New York, walvissen spotten vanaf de boot of een sportwedstrijd bijwonen? TravelXL Geldermalsen zorgt voor vervoer, leuke en unieke overnachtingen, aanvullende diensten en neemt alle stress weg. Travelplanners Heidi, Erik, Elma, Nestor en Ine maken hun klanten graag wereldwijs.

a[TravelXL reisbureau, Geldersestraat 29c, 4191 BA Geldermalsen. Telefoon 0345-585666,

www.travelxl.nl/geldermalsen

of op facebook reisbureau Geldermalsen.