Columns

Columnist:

Binnenstaander

Eigenlijk

Bijna iedereen gebruikt stopwoorden of zelfs hele stopzinnen. Ik hoor ze regelmatig langskomen in de trein, thuis, bij vrienden, in de kroeg, op het werk. En vooruit, soms ook in mijn eigen uitspraken. Want wat zo vervelend is aan stopwoorden: als je ze regelmatig hoort, neem je ze over.

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

Vrijheid

Afgelopen weekend vierden wij onze vrijheid. Vieren nadat wij eerst eervol hebben stilgestaan bij hen die dit mogelijk hebben gemaakt. Mooi gedaan 4-5 mei comité Geldermalsen!

Columnist:

Binnenstaander A

Leedvergelijkers

Toen ik de beelden zag van de brand in de Notre-Dame, was ik geschokt. Ik houd ontzettend van Parijs en de grote schade aan zo'n iconisch gebouw, dat raakte mij. De volgende dag las ik blij dat er veel geld was verzameld voor het herstel van deze prachtige kathedraal.

Columnist:

Binnenstaander

Ode aan de grote grijze middengroep

Je luistert naar degene die je hoort. Dat klinkt heel logisch. Misschien klink ik nu zelfs een beetje als Johan Cruijff. Maar in sommige gevallen blijkt dit helemaal niet zo logisch te zijn. Soms moet je verder luisteren.

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

column Wat drinken?

Tot mijn grote blijdschap hoorde ik dat de Gouwe weer open gaat. Was de Gouden Leeuw mijn stamkroeg? Nee, dat niet, maar het was wel de favoriete plek van velen. Jong en oud. Zo'n plek waar iedereen je kent, naar je geluisterd wordt.

Columnist:

Binnenstaander A

Ode aan Geldermalsen

Ik ben een gelukkig mens, heb een mooi gezin met een prachtige vrouw en twee geweldige kinderen, een aanhankelijke kat, mooie vrienden en vriendinnen. En o ja, ik woon in Geldermalsen, waar ik het reusachtig naar mijn zin heb.

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

Column: Mw. van Toorn - de Vaal

Wat een mooi gesprek heb ik gehad met mevrouw van Toorn - de Vaal (Jantje). Wat een kwieke dame van 87 jaar. Ook aanwezig waren haar zoon Cor en een van haar kleindochters, Chantal. De koffie stond klaar en de verhalen ook.

Pagina's