Columns

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

Terug naar de kust

Een heerlijk cadeau van mijn lief. Omdat ik mijn opleiding tot persoonlijk coach met goed gevolg heb afgerond en mijn bedrijf DoubleVcoaching in de markt heb gezet.

Columnist:

Binnenstaander A

Column Complex

,,Jij bent complex", zo kreeg ik laatst tijdens een goed gesprek te horen. Dat klonk mij in eerste instantie niet als een compliment in de oren. Ben ik ingewikkeld, onontwarbaar, moeilijk, vroeg ik mij af?

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

Het buurtschapje 't Roth


Het buurtschapje t Roth

De deur op slot, over het grind en dan rechtsaf. De Willem de Zwijgerweg.

Deze wandeling heeft een doel. Het doel is om te beleven waar de grenzen van 't Roth nu precies liggen. Of lagen.

Columnist:

Binnenstaander

Als je dit leuk vindt…

Kopen via internet is niet gezellig, het is niet goed voor de lokale economie, maar het is wel heel gemakkelijk. Het kan op elk gewenst tijdstip en op iedere plek. Online shoppen mag ook op zondag, zelfs in de gemeente West Betuwe.

Columnist:

Binnenstaander A

Wie ben ik

Ik heb sinds kort een verslaving: genealogie! Ik kan haast niet meer stoppen met het uitzoeken van mijn familiestamboom. Inmiddels heb ik 151 personen aan elkaar verbonden, allemaal familie in rechte lijn. Hanselman, Dumas, Van der Burgt, Duijkers, Rutten, allemaal familienamen, van mij!

Columnist:

Binnenstaander

Betrokken of zeur?

Mijn hoofd zit regelmatig vol met ideeën. Voor zaken die mij aan het hart gaan op plekken zoals mijn werk of de school van onze meiden. Dit zijn soms losse gedachtenspinsels, maar het kunnen ook bijna uitgewerkte projecten zijn.

Columnist:

Binnenstaander A

Populisme

Als trouw supporter van Sparta, vind ik het heerlijk om naar het stadion te gaan. Niet altijd vanwege het sprankelende voetbal, want dat was in de afgelopen 20 jaar vaak niet om aan te gluren. Nee, vooral ook vanwege de gesprekken met mijn voetbalmaatjes.

Vanaf 't Roth

Columnist:

Vanaf 't Roth

Ooit zal de Betuwe

Tot voor deze week kende ik Nashville niet anders als de bakermat van de country muziek. Dat is nu anders. En dat door een verklaring van een stel Amerikaanse oud-denkers, dat natuurlijk rap werd ondertekend door SGP leider Kees vd Staaij.

Pagina's