• Een passend voedingsadvies voor elk dier

    nvt

2 juli gratis voedingsadviesdagen bij Welkoop

30-06-2016, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 juli 2016, 07:30 tot 17:00

Locatie:

Rijnstraat 10, Geldermalsen
Welkoop Geldermalsen

Welkoop geeft gratis voedingsadvies voor o.a. honden en katten. Tijdens de voedingsadviesdagen op zaterdag 2 juli staan, tussen 08.30 en 17.00 uur, in alle winkels voedingsadviseurs klaar met advies en tips, passend bij het type dier en de wensen van de klant.

Gezonde voeding voor ieder dier

Iedere kat en iedere hond is uniek. Sommige zijn gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen, anderen hebben problemen met hun vacht of met hun spijsvertering. Leeftijd speelt ook een rol en het maakt ook uit of een dier veel beweegt of juist een luie bankhanger is. Voor al die verschillende behoeften bestaat uitgebalanceerde, gezonde voeding. De voedingsadviseurs van Welkoop helpen graag bij het maken van de juiste keuze voor de juiste voeding. Niet alleen voor katten en honden, maar ook voor knaagdieren, pluimvee en erfdieren kun je bij Welkoop terecht voor voedingsadvies.

Huisdieren worstelen ook met overgewicht

Overgewicht is niet alleen bij mensen een groeiend probleem. Huisdieren worstelen soms met overgewicht en ook bij huisdieren spreekt men van obesitas. Bijna 1 op de 2 honden, en katten, is te zwaar. Net als bij mensen betekent dat jouw huisdier te veel calorieën binnenkrijgt of te weinig beweegt. Uiteraard kan het ook een andere oorzaak hebben, zoals een trage schildklier. Als er geen medische oorzaak is voor het overgewicht van jouw huisdier dan is de aanpak niet veel anders dan bij mensen: meer bewegen én voeding aanpassen.

Twijfel je over de voeding van je huisdier, kippen of erfdieren, bij Welkoop geven ze gratis voedingsadvies.

Je kunt op http://www.welkoop.nl/acties/voedingsadviesdagen of in de winkel.