• Onslow speel Nederpop en Nederrock

    Onslow

Akoestische Nederpop en rock van Onslow in Cultureel Café Geldermalsen

09-10-2017, 10:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 13 oktober 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Marktplein 14/16, Geldermalsen
Schenkerij de Beurs
Geldermalsen

Vrijdagavond 13 oktober speelt Onslow vanaf 20.00 uur bij Cultureel Café Geldermalsen. De locatie is als altijd Schenkerij De Beurs aan het Marktplein 14/16 in Geldermalsen. Entree is gratis.

Onslow, de band uit Asperen bekend om zijn aanstekelijke pop- en rockmuziek is vrijdagavond 13 oktober in akoestische setting te beluisteren. Dat betekent 5 Onslowers met 2 akoestische gitaren, contrabas, drums en, geheel nieuw in het Onslow programma; de saxofoon. Het repertoire dat vrijdagavond in Schenkerij de Beurs te horen zal zijn bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige nummers met variërende stijlen van pop en rock tot de blues en de tranentrekkers.

Sterke trekjes van de band: goede muziek en hilarische teksten met een dikke knipoog naar de actualiteit. Stuk voor stuk meedeiners en meelallers voor zowel jong als oud en voor zowel op de dansvloer als achter een tafel onder het genot van een drankje. https://www.facebook.com/onslowpunx/ Meer informatie over de activiteiten van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl