• Beleef de Boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert in Tricht

    Melkveebedrijf Hakkert

Beleef de Boerderij in de Herfstvakantie op donderdag 20 oktober Melkvebedrijf Hakkert in Tricht

09-10-2016, 20:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 20 oktober 2016, 10:00 tot 13:30

Locatie:

Oude Hoevenseweg 3, Tricht
Melkveebedrijf Hakkert
Tricht

Een leuk en leerzaam uitje in de herfstvakantie.

Beleef de Boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert in Tricht.

Donderdag 20 oktober 2016 in de herfstvakantie.

Graag opgeven via info@melkveebedrijfhakkert.nl.

Een interessante rondleiding met tussendoor doe - kijk - voel en beleefopdrachten geschikt voor jong en oud! Ook gaan we een mooie herfst knutsel maken met materialen die we op de boerderij vinden.

Voor kinderen veel leuke activiteiten, schminken, spelen in het maïszwembad, tractor rijden, slingeren in het hooi, koe melken en nog veel meer. De kinderen worden ook actief betrokken bij de rondleiding.

Na afloop is er de mogelijkheid om aan de schuiven aan de 'Boeren aanschuif-tafel'. We gaan heerlijke pannenkoeken bakken met verse melk van onze eigen koeien. Gezellig elkaar ontmoeten, ongedwongen sfeer en genieten van mens, dier en natuur.

Kortom een gezellig, leerzaam en bijzonder uitje voor het hele gezin, opa en oma met kleinkinderen, gastouder of kinderopvang, jong en ouder, iedereen is welkom!

Kosten € 7,50 per persoon voor de rondleiding inclusief koffie - thee - limonade en wat lekkers. Voor de aanschuiftafel € 5,-- extra per persoon onbeperkt pannenkoeken eten en drinken.

www.melkveebedrijfhakkert.nl en opgeven kan via info@melkveebedrijfhakkert.nl of 06-12626106.

Onze locatie leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, excursies, groepsbijeenkomsten, kinderfeestjes op de boerderij, zaalverhuur en schooleducatie. Neem gerust contact met ons op: www.melkveebedrijfhakkert.nl