• Het Waardenburger Visserskoor

    niet bekend
  • Het Losbandig Systeem

    Nico Ouburg

Bijzonder Smartlappenconcert in Buurmalsen

30-10-2017, 20:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 november 2017, 20:30 tot 22:50

Locatie:

Groeneweg 23, Buurmalsen
Ons Eigen Gebouw
Buurmalsen

Weer eens een leuk avondje luisteren naar het Nederlandse lied en zelf mee zingen?

Dat kan inderdaad! Want zaterdagavond 18 november zingen en spelen de vrouwen en mannen van het Waardenburger Visserskoor én van het Losbandig Systeem, voor u een breed scala van vertrouwde maar ook recent ingestudeerde meezingers, van vroeger en van nú. Dat belooft een bijzondere avond te worden. Smartlappenfestival! Vol met liederen over de liefde, de waterkant, de zee, de haven, het café, de lente. Over geslaagde en mislukte vakantie-ervaringen, over mooie meisjes, cowboys en nog tientallen andere onderwerpen. Met een lach en een 'muzikale' traan.

Het optreden vindt plaats in het recent heel fraai gepimpte dorpshuis van Buurmalsen, Ons Eigen Gebouw, aan de Groeneweg 23 in Buurmalsen. Heb je zin om te komen luisteren, te kijken en misschien zelfs mee te zingen, pak de auto, spring op de fiets en kom ook!

De zaal gaat om 20 uur open en de koren beginnen om 20.30 uur. Entree is gratis. Het laatste lied zingen ze rond 22.30 uur ongeveer. En…. de bar is tijdens de gezongen nummers ook gewoon geopend!

De teksten worden op grote schermen geprojecteerd dus de liedjes die je (nog) niet kent, kun je toch vanaf je stoel makkelijk mee zingen.

De zangers en muzikanten van het Waardenburger Visserskoor en het Losbandig Systeem vinden het heel leuk als jij er ook bij kunt zijn. Noteer het in je agenda en kom luisteren naar het huidige repertoire.