BoekStart Koffiebijeenkomst met gratis voorstelling

27-05-2016, 12:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 juni 2016, 11:30 tot 12:30

Locatie:

Rijksstraatweg 64, Geldermalsen
Bibliotheek Geldermalsen
Geldermalsen

Op zaterdag 18 juni wordt er in de bibliotheek Geldermalsen een BoekStart Koffiebijeenkomst gehouden. Dit voorjaar staat deze bijeenkomst in het teken van de interactieve poppenvoorstelling 'Wil je met me dansen?' aanvang 11:30 uur.

Ook benieuwd om te zien hoe men via een pop contact maakt met de kinderen? En zin in een leuke voorstelling? Kom dan vooral met je kind naar deze leuke, leerzame voorstelling van Maike Boezeman van Solbris Kindertheater. Het hele gezin is welkom, net als opa's, oma's, tantes en oppas. Na afloop van de voorstelling (25 minuten) gaat Maike Boezemans in op de vragen en geeft uitleg over hoe men, via een pop, kinderen kan uitnodigen om zich uit te spreken en mee te denken. Ze vertelt aan de deelnemers hoe men een veilige sfeer creëert in het contact met de kinderen en wat daar voor nodig is.

Praktische informatie: Datum: zaterdag 18 juni. Aanvang: 11:30 uur. Einde: 12:30 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Geldermalsen, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanmelden: van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl