• Aankondiging lustrumfeest Buurthuis Gellicum

    Mariëlle van der Gouw

Buurthuis in gellicum bestaat 5 jaar en dat wordt swingend gevierd!

20-04-2017, 18:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 28 april 2017, 19:30 tot zaterdag 29 april 2017, 00:30

Locatie:

Kerkweg 1, Gellicum
Buurthuis Gellicum
Gellicum

Op vrijdag 28 april a.s bestaat het Buurthuis in Gellicum alweer 5 jaar. In die periode is het Buurthuis uitgegroeid tot een actieve en gezellig pleisterplaats voor bewoners van Gellicum en de wijde omgeving. En dit succes is in de eerste plaats te danken aan de enthousiaste en trouwe inzet van de vele vrijwilligers. Gelegen in het meest Westelijke puntje van de Gemeente Geldermalsen, aan de Zuidkant van de Linge, waren in het dorpje geen voorzieningen. Met de bouw van het Buurthuis is daar verandering in gekomen. Het blijkt te voorzien in een behoefte van bewoners om elkaar ergens te kunnen treffen en gezamenlijk activiteiten te kunnen doen. Het buurthuis biedt onderdak aan verschillende clubs en verenigingen die uiteenlopende activiteiten organiseren.

Vrijdag 28 april vanaf 19.30 uur vieren wij in het Buurthuis (kerkweg 1 te Gellicum) het 1e lustrum. Dit feest wordt opgeluisterd door de Gellicumse beat sensatie "The Hot Toons". Viert u met ons mee?

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan via www.buurthuisgellicum.nl of via Facebook; Buurthuis Heerlijckheyt Gellicum.