• Music Unlimited: Marijke Verhoef, Marsja Driesen, Kim de Brake

  PR Music Unlimited
 • Music Unlimited: Kim de Brake, Marsja Driesen, Marijke Verhoef

  PR Music Unlimited
 • Music Unlimited: Marsja Driesen, Marijke Verhoef, Kim de Brake

  PR Music Unlimited
 • Music Unlimited: Kim de Brake, Marijke Verhoef, Marsja Driesen

  PR Music Unlimited

Christmas Time! met Music Unlimited

30-10-2017, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 december 2017, 20:30 tot 23:00

Locatie:

Dr. C. Voogdplein 90, Acquoy
Stadspodium GO Leerdam
Acquoy

Vocal group Music Unlimited speelt op 9 december de muzikale kerstshow Christmas Time! in Stadspodium GO te Leerdam. De voorstelling is reeds uitverkocht, maar er zijn nog vrijkaarten te bemachtigen via vier ondernemers aan de Vlietskant.

Christmas Time! is de ultieme kerstvoorpret: een avondvullende voorstelling vol kerstmuziek én persoonlijke verhalen. De kerstherinneringen van de drie zangeressen Kim de Brake, Marsja Driesen en Marijke Verhoef vormen de rode draad in de show. Voor de één draait het feest om gezelligheid en cadeautjes onder de kerstboom, de ander staat úren in de keuken voor het diner of leeft toe naar de kerstnacht in de kerk.

Speciaal voor Christmas Time! tovert Music Unlimited het theater om in een warme woonkamer, een plek van nostalgie en saamhorigheid. De vocal group laat het publiek genieten van ontroerende verhalen, grappige anekdotes en natuurlijk prachtige muziek. Van kleine liedjes met enkel gitaar- of pianobegeleiding tot de bekende en uitbundige kersthits van nu. Music Unlimited pakt hierbij flink uit; zowel vocaal als visueel! Speciaal voor Christmas Time! schuift pianist Maurits Kappetijn aan en Jan de Jong neemt de rol van gastheer op zich.

Vocal group Music Unlimited bestaat uit Kim de Brake en Marsja Driesen uit Schoonhoven en Marijke Verhoef uit Nieuwpoort. De meiden timmeren sinds 2012 vocaal aan de weg. Ze zingen driestemmige popsong uit de hedendaagse hitlijsten en de top2000 én hebben een uitgebreid kerstrepertoire. Ze traden onder andere op tijdens de Ladies Night van Beauty & Brains te Haastrecht, het Dickens Festijn in Deventer en de Country- en Christmas Fair rond Kasteel De Haar in Haarzuilens. Ook stonden ze op het Rabo Open Winter Stage in Tivoli Vredenburg. Met Christmas Time! laten zij hun droom uitkomen.

Vrijkaarten

Christmas Time! is uitverkocht, maar klanten van Peterson Herenmode, hart for her Leerdam, Witgoedspecialist Leerdam en Tweewielercentrum den Breejen kunnen nog aan tickets komen. Klanten van deze vier ondernemingen aan de Vlietskant in Leerdam maken in november kans op vrijkaarten. Informeer bij de deelnemende ondernemers naar de actievoorwaarden.

Entree: 12,50 euro. Tickets: www.go-leerdam.nl

Meer informatie: www.music-unlimited.net en www.go-leerdam.nl