• Betoverend paastheater

    Dinie van Oort

The Confession: Paastheater in het centrum van Geldermalsen

21-03-2017, 10:12 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 14 april 2017, 20:00 tot 21:00

Locatie:

Marktplein 16, Geldermalsen
Terras Le Mélangeur
Geldermalsen

The Confession is spektakel: het is theater, het is muziek, het is licht en het is geluid; alles in een betoverende openluchtvoorstelling. In een programma van een uur nemen Toneelgroep T-jater uit Geldermalsen en Gospel- en Soulkoor Faith uit Beesd je mee een sprookje in, dwars door oude volksverhalen uit het oosten, naar het paasverhaal uit de Bijbel en een verhaal over het begin van de Koran. The Confession is liefde voor theater en verhalen, met The Passion als grote inspiratiebron, gespeeld op een podium van 7,5 meter lang en niet meer dan 60 centimeter breed.

Iedereen die samen bezinning wil vieren, is van harte welkom om te komen kijken naar deze gratis voorstelling op vrijdag 14 april, van 20:00 tot 21:00 uur, bij Le Mélangeur op het Marktplein in Geldermalsen. Het publiek kan al vanaf 19:30 uur een plek zoeken op het terras; het dragen van warme kleding wordt absoluut aanbevolen. Wanneer het erg slecht weer wordt, vindt de voorstelling plaats in de binnenruimte van Le Mélangeur.

Geloof, Hoop en Liefde is het thema van alle vertelde en gespeelde verhalen en van de swingende songs. De voorstelling is gratis toegankelijk en een open uitnodiging aan iedereen die de aanloop naar de paasdagen samen wil vieren.

Toneelgroep T-jater speelt:

The Confession

Vrijdag 14 april van 20:00 tot 21:00 uur

Terras Le Mélangeur

Geldermalsen