Coverband Legazzy verzorgt aftrap Cultureel najaar Geldermalsen

21-08-2017, 11:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 25 augustus 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Marktplein 14, Geldermalsen
Schenkerij De Beurs
Geldermalsen

Vrijdagavond 25 augustus vindt de eerste avond plaats van het culture najaar van Cultureel Café Geldermalsen. Het seizoen start met classic, pop en rock hits van de Utrechtse coverband Legazzy. Het optreden van Legazzy vindt, net als alle andere optredens plaats in Schenkerij de Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. De toegang is gratis.

Het najaarsprogramma van het Cultureel Café Geldermalsen loopt van eind augustus tot 29 december en staat bol van de variatie. Op het programma staat onder andere een jazzfestival op 3 september. De inmiddels beroemde en populaire Pupquiz staat voor 22 september en 25 november op het programma. Buiten deze activiteiten bevat het programma theatervoorstellingen, lezingen vooral veel muziek.

De aftrap van het culturele najaar wordt verzorgd door de Utrechtse coverband Legazzy. Deze 7 koppige band werd in 2014 opgericht. De interesse van deze ware muziek enthousiastelingen is breed. Op het repertoire staan een mix van bekende recente hits en classics uit de Rock, Pop, Funk en Soul. De avond start om 20.00, maar kom gerust eerder naar De Schenkerij voor een koffie of iets anders lekkers. De volledige agenda van Cultureel Café Geldermalsen is te vinden op www.cultureelcafegeldermalsen.nl.