De Malsenburg zestig jaar in Buurmalsen 

04-04-2017, 11:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 juni 2017, 14:00 tot 17:00

Locatie:

Groeneweg 19, Buurmalsen
De Malsenburg
Buurmalsen

Basisschool De Malsenburg in Buurmalsen bestaat in 2017 zestig jaar en om dat te vieren vindt er op zaterdag 17 juni een grote reünie plaats in het schoolgebouw aan de Groeneweg 19 in Buurmalsen. 

 

Basisonderwijs wordt al langer gegeven in Buurmalsen, maar in 2017 viert openbare basisschool De Malsenburg een mooi jubileum. Het schoolgebouw op de hoek van de Groeneweg en de Prins Willem-Alexanderstraat staat er dan zestig jaar.  

 

Reünie 

Een mooie gelegenheid om een reünie te organiseren, dus een reüniecommissie is al een poosje druk bezig is met de voorbereidingen. Op zaterdag 17 juni zijn oud-leerlingen van De Malsenburg, KleuterVreugd, de Prins Willem-Alexanderschool, de Lagere school Buurmalsen én ouderraadsleden, medezeggenschapsraadleden en leerkrachten die actief waren op de genoemde scholen van 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom om elkaar te ontmoeten en lang vervlogen of meer recente herinneringen op te halen in het schoolgebouw aan de Groeneweg 19 in Buurmalsen. Deze middag zijn er diverse dia presentaties met oude foto's en ook is er een fotograaf aanwezig om met je 'oude' klas op de foto te gaan. 

 

Opgeven kan nu al 

Inschrijven voor deze reünie kan via het formulier op de website www.demalsenburg.nl of via reunie-malsenburg@hotmail.com. Deelnamekosten zijn  €5,- en kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL21Rabo0381234509 ten name van  Fluvium Geldermalsen onder vermelding van 'reünie' en de naam waaronder is ingeschreven of er kan op de dag zelf contant worden betaald.