• Doggywalk

    Menno Spiekerman

Doggywalk + Hondentaart maken

28-05-2018, 20:57 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman-Bogert

Datum:

zaterdag 29 september 2018, 14:00 tot donderdag 29 november 2018, 16:30

Locatie:

Kerkstraat 49
Van Alles Wat - Shop in Shop
Geldermalsen

Informatie omtrent Doggywalk & workshop hondentaart maken
Om 14.00u vertrekken we vanaf Geldermalsen station (kant van Deil). We lopen langs de Linge via de mooie Heemtuin naar het centrum van Geldermalsen. Rond 14.45/15.00u zullen we aankomen in Geldermalsen, waar de eigenaren van de honden (deze wandeling wordt georganiseerd voor kleine honden) vanwege dierendag een workshop hondentaart maken gaan volgen, in de workshopruimte in de leukste winkel van Geldermalsen(Van Alles Wat-Shop in Shop), opgebouwd uit voeding voor de hond met gezonde ingredi?nten als groenvoer, aardappel en noten.

In de workshopruimte staat koffie/thee en iets lekkers klaar. Wanneer iedereen een plekje gevonden heeft kunnen we beginnen met de workshop. Een taartje voor je wandelmaatje. De honden zijn welkom in de workshopruimte. Tijdens de workshop kunnen de honden uitrusten. Neem een bakje mee voor water van uw hond. Na de workshop lopen we terug naar station Geldermalsen. De wandeling en de workshop duren van 14.00-16.30 uur

Het maximale aantal personen is 8. Bij meer aanmeldingen zal er gekeken worden naar een extra dag. WEES ER SNEL BIJ.

Aanmelden kan via: info@gerardus-evenement-planner.nl of rechtstreeks in de winkel bij Van Alles Wat (Kerkstraat 49) te Geldermalsen.

Bedrag voor deelname is 34,50