• Knipscheerorgel Heesselt

    Esther de Bruijn
  • Kerk Heesselt

    Esther de Bruijn

Fietsen door de Betuwe en een concert

08-06-2018, 19:51 | Lezersnieuws | Ina Hakkert

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Kerklaan 6
Kerk Heesselt
Heesselt

Op zaterdag 16 juni kunt u de hele dag genieten van natuur, cultuur en lekkernijen. Op deze dag kunt u tussen 10.00 en 10.30 beginnen met een uitgezette fietstocht vanaf het kerkje in Heesselt. U fiets door de Betuwe naar Heerlijkheid Mari?nwaerdt. Restaurant de Stapelbakker heeft daar voor de deelnemers een speciale aanbieding. In Heesselt heeft Theetuin River Lounge, waar u heerlijk aan de Waal kunt zitten, een aanbieding voor u.

Eenmaal terug in Heesselt begint om 16.00 een concert met organist Koos Damman en sopraan Irene Vonk. Zij brengen een mooi afwisselend programma ten gehore. Koos bespeelt het Knipscheerorgel in het kerkje. Om 17.00 wordt het seizoen van Stichting Kerk Heesselt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. U kunt uiteraard ook alleen het concert bijwonen zonder dat u de fietstour hebt gedaan.

Schrijf u in en doe mee met deze heerlijke dag vol ontspanning.

Inschrijven via de mail: info@kerkheesselt.nl of even bellen naar Annemart Vahl 06 23949752. Het inschrijfgeld is ?5, vrienden van Stichting Kerk Heesselt ?4, kinderen t/m 12 jaar gratis. Het drankje na afloop is tegen vergoeding.

Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt u voor 16 juni een digitaal programmaboekje met de knooppunten van de fietstocht en het concertprogramma. Vooraf inschrijven is zeer gewenst. Op de dag zelf is inschrijven van 9:30 uur tot 10:00 uur mogelijk bij de kerk van Heesselt, Kerklaan 6 Heesselt.

Voor meer informatie en het concertprogramma kunt u onze website www.kerkheesselt.nl bezoeken.