• kermis

  Louis
 • vogels

  Joke
 • rups

  Paulina
 • paarden

  Frank

Fotoclub de Betuwe, ruimte voor eigen werk

13-09-2018, 21:11 | Lezersnieuws | Secretaris Fotoclub De Betuwe

Datum:

dinsdag 25 september 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

J.H. L.-van Herwaardenstraat 2
Mr Aafjesschool
Meteren

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand komen de leden van Fotoclub de Betuwe bij elkaar. De vierde dinsdag van de maand is gewijd aan eigen werk (voor de pauze) en kennis vergroten (na de pauze). De leden kunnen foto's insturen, welke 's avonds besproken worden.

De volgende foto's worden onder andere ingestuurd op de vrije avond: ? Je laat zien waar je mee bezig bent ? Je loopt tegen een probleem aan of het lukt je niet om de foto te maken zoals je zelf wil ? Je wil een serie van 5 maken en zoekt advies ? Je wil je specialiseren
Wat voor foto's er ook ingezonden worden, ons doel is met plezier bezig zijn met fotografie en onze kennis en vaardigheid vergroten door middel van opdrachten en workshops. We bespreken elkaars werk op een positieve en opbouwende manier.

Na de pauze worden er wisselende onderwerpen behandeld. Momenteel kijken we naar de mogelijkheden van Lightroom. Door middel van een powerpointpresentatie lopen we het programma in een aantal avonden door. Iedereen kan vragen stellen of eigen problemen inbrengen en wordt aangemoedigd actief deel te nemen. De presentatie is beschikbaar voor de leden zodat ze deze thuis rustig door kunnen nemen.

We zijn een kleine club met leden van 20-80 jaar. Wil je eens een avond bijwonen? Iedereen kan vrijblijvend twee avonden meekijken. Kijk op onze website voor meer informatie: www.fotoclubdebetuwe.nl