• Carine van Splunder (lid marktcommissie PG Beesd) en Linda de Wilde (EP:Witgoedhuis) samen met de beschikbaar gestelde hoofdprijzen voor de superronde

    Heleen van den Berg
  • Flyer Ieders Markt

    Gert de Kruijff

Ieders Markt in Beesd met grootse verloting

21-08-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 september 2017, 15:00 tot 21:00

Locatie:

Voorstraat 92, Geldermalsen
Plein voor St. Pieterskerk
Geldermalsen

Aanstaande zaterdag 2 september organiseert de Protestante Gemeente Beesd de Ieders Markt op op het plein bij de St Pieterskerk.

Het is een nieuwe kleinere opzet van de rommelmarkt zoals deze voorheen werd gehouden. Er zijn nog steeds goed gesorteerde kramen met o.a. spulletjes uit grootmoeders tijd, boeken, cd's en dvd's en speelgoed. Daarnaast zal de inwendige mens nog beter verzorgd worden met lekkere warme broodjes, poffertjes, oliebollen, wafels en genoeg te drinken. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er spelletjes.

Uiteraard is er ook dit jaar weer een prijzenrad waar mooie prijzen te winnen zijn. In de superronde die rond 20.00 uur zal worden getrokken zijn er zelfs een wasmachine, koelkast en stofzuiger te winnen. Deze prijzen worden aangeboden door EP: Witgoedhuis in Beesd.

De opbrengst van de marktdag komt geheel ten bate van het restauratiefonds van de St.Pieterskerk te Beesd. Kom zaterdag 2 september naar deze gezellige markt voor iedereen! De entree is gratis. De markt begint om 15.00 uur en duurt tot ca 21.00 uur.