• De Nozems en de Non speelt jaren 60 muziek in de Beurs

    CCG

Jaren 60 band De Nozems en de Non speelt bij Schenkerij De Beurs

10-10-2017, 22:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 20:30 tot 23:30

Locatie:

Marktplein 14, Geldermalsen
Schenkerij De Beurs
Geldermalsen

Zaterdagavond 14 oktober gaat Schenkerij De Beurs in Geldermalsen back to the Sixties met een optreden van De Nozems & De Non. Het wordt een swingende avond met de grootste hits uit de jaren zestig, van Elvis tot The Beatles. Maar ook nummers van Tina Turner, Chubby Checker en zelfs Peter Koelewijn worden gespeeld. Kom luisteren en dansen.

De band De Nozems & De Non is ontstaan uit het theaterstuk WIND en heeft daar ontdekt hoe geweldig het is om een avondje ouderwets te twisten en rock&roll'en. Dus de jaren-zestig-jurkjes mogen weer uit de kast en heren: laat de bakkebaarden maar staan! De bandleden zijn afkomstig uit Geldermalsen en omgeving. Bezetting: zang: Corrie van Diggelen, gitaar: Roelof Krijgsman, toetsen: Ben van den Bosch, bas: Thijs van Thienen, drums: Marcel Vernooij.

Locatie: Schenkerij De Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. De Beurs is open vanaf 20.00 uur, de band start om ca. 20.30 uur. Entree is gratis. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Cultureel Café Geldermalsen.