• Zootropolis, zondag 1 mei bij LingeFilm

    filmdepot.nl

LingeFilm KIDS actief in de meivakantie

21-04-2016, 22:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 mei 2016, 11:00 tot woensdag 4 mei 2016, 17:00

Locatie:

Geldermalsen

LingeFilm KIDS is actie in de meivakantie. Op zondag 1 mei bij Zootropolis en op woensdag 4 mei bij Buurman & Buurman. Zootropolis is om 11.00 uur te zien als FILM+AUTISMEVRIENDELIJK en om 15.00 uur als FILM+KIDS.

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren.

LingeFilm KIDS organiseert diverse dierenactiviteiten in een beestachtig opdrachtencircuit. Weet jij het dier te raden op het kaartje? Herken jij de drol van een olifant? Breng jij meer water naar de vis dan je tegenstander?

Kom om 14.00 uur naar het Grand Café van De Pluk voor deze gratis activiteit en doe mee aan de beestenbende! (bij de autismevriendelijke voorstelling is de activeit na de film).

Wie kent ze niet: Buurman & Buurman, de twee Tsjechische buurmannen en goede vrienden. Altijd klussen en de mooiste uitvindingen maken, maar ook grote chaos, veel dingen die kapot gaan en die worden dan toch weer mooi gemaakt. A je to!

De buurmannen zijn al 40 jaar dikke vrienden en dat wordt gevierd met hun eigen film, die bestaat uit een compilatie van 7 nieuw geanimeerde korte verhalen.

LingeFilm KIDS heeft ook een knutsel middag georganiseerd. Vanaf 14.00 uur kun je in het Grand Café van De Pluk zelf met hamer en spijkers aan de gang, een knikkerbaan maken of kleurplaten kleuren.

De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang op zondag 11.00 uur (AV) en 15.00 uur (KIDS) en woensdag 15.00 uur. Entree: € 6,00 / LingeFilm FanPas € 3,50. Reserveren via www.lingefilm.nl