• Planten en Boekenmarkt Neerijnen

    Rosita Setz

Lionsclud Rivierenland organiseerd de jaarlijkse Planten- en Boekenmarkt

24-05-2016, 22:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 juni 2016, 10:00 tot 16:00

Locatie:

van Pallantweg 11, Neerijnen
Kasteel Neerijnen
Neerijnen

Op 11 juni organiseert Lionsclub Rivierenland voor de 4e keer de Planten-en Boekenmarkt op het idyllische plein bij Kasteel Neerijnen. In de loop van de afgelopen jaren heeft deze markt een behoorlijke bekendheid gekregen in de regio en mogen wij ons verheugen over een steeds groeiend aantal bezoekers en, inherent daaraan, een stijgende omzet voor de deelnemers. Daarnaast is het leuk te zien dat een aantal bezoekers van de markt inmiddels "vaste klanten" zijn geworden.

De organisatie streeft naar een zeer gevarieerd aanbod door kwekers aan te trekken met ieder hun eigen specialiteit, zoals kruiden, dahlia's, oude rassen hoogstamfruit, etc. Daarnaast kunt u genieten van een kop verse koffie of thee met heerlijke huisgemaakte taarten! Op de boekenmarkt vindt u een mooie collectie literatuur en naslagwerken, waaronder vele interessante tuinboeken!

Lions Rivierenland organiseert de markt om geld te genereren voor het goede doel. Door kramen en standplaatsen te verhuren wordt in samenwerking met Welzijn Geldermalsen, Neerijnen en Nieuwaal een project gefinancierd d.m.v. voorlichting en kooklessen op de scholen om kinderen van de basisscholen bewust te maken van gezonde voeding.