Lollo Meier in concert - CD release party

23-05-2018, 20:22 | Lezersnieuws | Melvin Koenings

Datum:

maandag 18 juni 2018, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Marktplein
Gasterij De Beurs
Geldermalsen

Op maandagavond 18 juni is er een weergaloos concert in Schenkerij De Beurs in Geldermalsen. Toegang is gratis, aanvangstijd concert is 20 uur, deur is open vanaf 1930. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking tussen Cultureel Caf? Geldermalsen, Schenkerij De Beurs en de Kunst- en Cultuurweek Geldermalsen.

Lollo Meier is ??n van de beste gypsy jazz gitaristen van Nederland. Hij komt uit een elitefamilie van zigeunermuzikanten. Zijn stijl is uniek, zijn talent onmiskenbaar en bovendien componeert hij veel nieuw materiaal in Django Reinhardt stijl. Lollo heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht onder de titel ?Anthology? met het beste eigen werk van afgelopen 20 jaar, inclusief 8 nieuwe stukken. Bijzondere van dit nieuwe album is dat het dus uitsluitend eigen werk bevat.

Het Lollo Meier Quartet doet dit voorjaar een uitgebreide tour met Bram van Es op slaggitaar, Bert Smits op viool en Melvin K?nings op contrabas. Het kwartet speelt op diverse jazzfestivals waaronder het prestigieuze Django Reinhardt Festival in het Franse Samois sur Seine op 30 juni.