• Bewust in balans!

    Laura van der Pol

Met minder stress het nieuwe jaar in!

02-01-2017, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 24 januari 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Beatrixstraat 21, Hellouw
Studio 'Van Nature'
Hellouw

By van Nature start vanaf dinsdagavond 24 januari 2017 om 19.30 uur tot 21.30 uur met een nieuwe 8-delige cursus 'Minder Stress en meer genieten'! De lessen zijn 1x per 2 weken. In deze cursus leer je anders om te gaan met stress. Je ontvangt een cursusmap en per les thuis-oefeningen mee.

Veel mensen ervaren dat ze teveel hooi op der vork hebben. Voelen zich oververmoeid, piekeren veel en ervaren gezondheidsklachten door stress. Met deze cursus ontvang je handvaten om structureel positieve verandering in je dagelijks leven te brengen. Vier thema's worden behandeld: jezelf leren waarnemen, de invloed van stress, gedrag en gewoonten, bewust nieuwe keuzes maken - minder stress en meer genieten!

Docent Laura van der Pol is stresscounselor en yogadocent. Naast de cursus is het ook mogelijk individueel begeleiding te krijgen om stress te verminderen - beter bewust te ontspannen en meer energie te krijgen. Deze cursus wordt gegeven in de sfeervolle studio By van Nature, Beatrixstraat 21 te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften).

Voor meer informatie kunt u de website www.byvannature.nl bezoeken of met Laura van der Pol persoonlijk contact opnemen telefonisch 06-17755533 of per mail info@byvannature.nl