Oranje Fonds-collecte in Haaften

29-05-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 juni 2017, 11:32 tot zaterdag 10 juni 2017, 11:32

Locatie:

, Haaften
Haaften
Haaften

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar een landelijke collecte waarvoor organisaties zich kunnen aanmelden.

Stichting Vrienden Zorgcentrum De Wittenberg te Haaften heeft als project de aanschaf van een fietslabyrint ingediend. Een fietslabyrint bestaat uit een hometrainer met beeldscherm waarop een fietsroute wordt getoond. Hierdoor kunnen mensen die niet meer buiten kunnen fietsen, toch een tochtje maken en is men ook in beweging.

Door allerlei acties is het recent mogelijk geworden een fietslabyrint aan te schaffen. Het is echter mogelijk verschillende fietsroutes te rijden, zowel in binnen- als buitenland. Hieraan zijn de nodige kosten verbonden. De opbrengst van de collecte in Haaften willen we dan ook hiervoor reserveren.

50% van de opbrengst van de plaatselijke collecte is voor de Stichting Vrienden Zorgcentrum De Wittenberg bestemd; de andere helft wordt door het Oranje Fonds besteed aan projecten in de provincie Gelderland.

Van 6-10 juni gaan enthousiaste medewerkers en vrijwilligers van Wittenbergzorg het dorp Haaften in om te collecteren voor bovenstaand doel.

Mocht u de enthousiaste medewerkers/collectanten van Wittenbergzorg missen en spreekt het doel u aan, dan kunt u uiteraard een gift overmaken naar rekeningnummer

NL44 RABO 0366 7523 83 t.n.v. Stichting Vrienden Zorgcentrum De Wittenberg te Haaften, onder vermelding van "gift fietslabyrint".

De Stichting heeft een ANBI-erkenning wat voor u fiscaal voordelig kan zijn.