• Sterker uitkomen, sterker voelen, sterker Zijn!

    Laura van der Pol

Persoonlijke ontwikkelingscursus 'Pluk de dag'

23-10-2017, 09:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 14 november 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Beatrixstraat 21, Hellouw
Studio 'Van Nature'
Hellouw

Dinsdagavond 14 november om 19.30 uur en op vrijdagochtend 17 november om 10.30 uur start de nieuwe persoonlijke ontwikkelingscursus 'Pluk de dag'.

De cursus 'Pluk de dag' bestaat uit 6 lessen (1x per 2 weken) biedt handvaten om in en na moeilijke periodes 'het hoofd te bieden'. Tot jezelf te komen, kracht in jezelf te ervaren ... en overeind te blijven. Technieken vanuit Mindfulness en stresscounseling kun je meer inzicht in jezelf krijgen, bewustwording over wat je hebt meegemaakt, de situatie waarin je zit (of hebt gezeten) en wat dat voor je betekent. Handvaten om hiermee mindful om te gaan: acceptatie en loslaten. Door stil te staan en dichtbij jezelf te zijn. Wat heb je nodig om je beter te voelen? Waar kun je dankbaar voor zijn? Ontdek waar je (weer) van kunt genieten. Ervaar om bewuste en nieuwe keuzes te maken. Hoe jezelf kunt opladen en ervoor jezelf kunt zijn.

Sterker uitkomen - sterker voelen - sterker Zijn!

Deze cursus wordt u aangeboden voor € 150,-- incl. hand-out en heerlijke thee tijdens de les. De lessen worden verzorgd in de studio By van Nature in Hellouw (nabij Haaften). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met docente Laura van der Pol op tel. 06-17755533, per E-mail: info@byvannature.nl of bezoek website www.byvannature.nl