• Sfeervolle studio - By van Nature.

    Laura van der Pol

Relax Yoga, een moment voor jezelf!

02-08-2017, 10:31 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 28 augustus 2017, 20:15 tot 21:30

Locatie:

Beatrixstraat 21, Hellouw
Studio 'Van Nature'
Hellouw

Wil je heerlijk bewegen, ontspannen en genieten! Doe nu mee met Relax Yoga, een moment voor jezelf. Laura van der Pol van By van Nature start in de week van 28 augustus met nieuwe yogacursussen in Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Hellouw).

De milde yogaoefeningen, soms met een knipoog naar Mindfulness. Het wordt daarom ook wel Mindful Yoga genoemd. Bewust ontspannen met je ademhaling, prettige losmaak - en balansoefeningen, stilzit/meditatie en heerlijk relaxen met een liggende eindontspanning.

Deze milde vorm van hatha yoga is geschikt voor iedereen! Voor volwassenen - alle leeftijden, slank of een maatje meer, valide of invalide. Heeft u bepaalde gezondheidsklachten als reuma, rugklachten,... de oefeningen kunnen worden aangepast op een wijze dat ook je prettig kunt bewegen en ontspannen.

Een lesblok bestaat uit 8 yogalessen voor € 70,-. Een losse proefles is mogelijk voor € 10,-. Een fleecedeken voor over de yogamat ontvang je in bruikleen. Materialen zijn in de studio aanwezig. Aan het einde van de les een heerlijk kopje thee.

Meer informatie bij Laura van der Pol tel. 06-17755533 of per E-mail: info@byvannature.nl

Inschrijven of meer informatie over lestijden en het cursusaanbod van By van Nature kan door een bezoekje te brengen aan www.byvannature.nl U bent van harte welkom!