• Er wordt druk gesnuffeld tijdens de rommelmarkt in 2015

    SZR

Rommelmarkt in Zorgcentrum Lingehof in Beesd

29-08-2016, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 september 2016, 13:30 tot 16:00

Locatie:

Huis te Beestlaan 39, Beesd
Zorgcentrum Lingehof
Beesd

Op zaterdag 10 september a.s. houdt zorgcentrum Lingehof in Beesd haar jaarlijkse rommelmarkt. Eenieder is tussen 13.30 en 16.00 uur van harte welkom aan de Huis te Beestlaan 39 in Beesd.

Er is van alles te koop: boeken, schilderijen, serviesgoed, kinderspeelgoed, bloemstukken, kortom, teveel om op te noemen. Er worden wafels gebakken en er is een rad van avontuur. Bezoekers kunnen uiteraard ook terecht voor een natje en een droogje.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door de Stichting "Vrienden van Lingehof" die dit jaar, evenals het zorgcentrum, 30 jaar bestaat.

Het is een echt Beesds gebeuren. De lokale detailhandel sponsort producten, inwoners brengen spulletjes in die weer verkocht kunnen worden. Vooraf is een groep druk bezig met bloemschikken voor de verkoop. Verder zoekt een groep de spullen uit en natuurlijk komen inwoners van Beesd neuzen tussen de rommelmarktspullen.

De opbrengst van de dag gaat naar de Vrienden van Lingehof, die daarmee weer verschillende uitstapjes en activiteiten kunnen organiseren voor de bewoners van Lingehof.