Speeltuinmiddag Speeltuin Buurmalsen op zaterdag 19 augustus.

08-08-2017, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 19 augustus 2017, 14:30 tot 17:00

Locatie:

prins willem alexanderstraat , Buurmalsen
speeltuin De Hollandsche Tuin Buurmalsen
Buurmalsen

Stichting Speelplek De Hollandsche Tuin organiseert op zaterdag 19 augustus de jaarlijkse speeltuinmiddag. Van 14.30 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom in de speeltuin aan de Prins Willem-Alexanderstraat in Buurmalsen.

De speeltuinmiddag heeft elk jaar een diversiteit aan activiteiten voor de jeugd van Buurmalsen. Hiermee wordt een mooi en druk buitenspeelseizoen afgesloten. De combinatie van de speeltuinmiddag met de fietstocht en dorpsBBQ van de Oranjevereniging is een succes gebleken dus ook dit jaar zullen deze activiteiten op dezelfde dag plaatsvinden. Alle activiteiten starten of vinden plaats in de speeltuin.

Er zijn weer leuke spellen te doen waaronder de zeephelling, het springkussen en nieuw is de stormbaan! Ouders en opa's en oma's zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en uw kinderen of kleinkinderen aan te moedigen. En uiteraard staat er een kopje thee of koffie voor u klaar. Andere dranken zijn tegen een vergoeding beschikbaar.

Indien u mee wenst te doen met de BBQ die aansluitend zal starten dan kunt u dat aangeven via onsvorstenhuis15@gmail.com of bij Chantal Kapteijn (Groeneweg 35) voor 14 augustus 2017.