• zelf mooie video's maken

    annelotte verhaagen

Workshop Filmen met je Smartphone

25-09-2017, 12:00 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 2 oktober 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Rijksstraatweg 64, Geldermalsen
De Pluk
Geldermalsen

Wil je zelf ook betere filmpjes maken? Doe mee met deze intensieve korte workshop in MFC De Pluk in Geldermalsen op maandag 2 oktober 2017, met (eventueel) een workshop Monteren met je smartphone op maandag 9 oktober. Je leert je eigen korte video te produceren, met eenvoudige middelen en zonder noodzakelijke technische kennis.

Iedereen weet wel dat je met een smartphone kunt filmen, en veel mensen maken gebruik van die handige broekzakcamera, waar je ook nog mee kunt bellen. Met wisselend resultaat... De video-amateur wordt al snel herkend aan de schokkerige beelden, het slechte geluid en de overdaad aan effecten en muziekjes.

In deze workshops krijg je een aantal tips aangereikt, waarmee je met eenvoudige middelen (of dat nu je smartphone is of een camcorder of fototoestel met filmfunctie) een aantrekkelijke en boeiende video kunt maken. Deelnemers nemen hun eigen smartphone of andere digitale videocamera mee.

De workshops zijn los te volgen en vinden plaats in MFC De Pluk, Rijksstraatweg 64, Geldermalsen | Tijd: 19.30-22.00 uur | Kosten (inclusief eBook): € 49,50 per workshop.

Meer info en aanmelden: info@annelotteverhaagen.nl, 06-29022848, www.filmenmetjesmartphone.nl