• vlnr Tyra Hartmans, Veerle Eising, Maudy Vermeulen, Nynke van Bree, Nynke Kraijo, Maureen Koch en Melissa de Ruiter

    Lily-Ann Hooisma

10 podiumplaatsen GVG turnsters

12-11-2018, 11:11 | Lezersnieuws | GVG

Zaterdag 10 november was voor een groot gedeelte van de jongste turnsters van Gymnastiek Vereniging Geldermalsen de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tijdens de START competitie in Tiel turnen meisjes van 5 tm 9 jaar in een ontspannen sfeer een gezellige wedstrijd. Er werden maarliefst 10 podiumplaatsen bezet door de jonge GVGturnsters. Goud was er voor Ingeborg Anderliesten bij de pre-instappers D1, Meike Broekman kreeg in dezelfde categorie het brons omgehangen voor haar 4e plek.

Bij de pre instappers N2 turnde Maureen Koch in een foutloze wedstrijd naar het hoogste podium. Nynke Kraijo bleek de beste bij de instappers D2. Een volledig GVG podium was er bij de jong talenten D2, de eerste plaats was voor Julia van der Heijden, zilver voor Jitske Kraijo en brons voor Penina Struijk.
Melissa de Ruiter (instap N3) en Isa Broekman (pupil 1 D2) kregen beiden een mooie zilveren medaille voor hun prestaties en Nynke van Bree (pre instap N3) verdiende het brons. Alle trainsters kijken terug op een zeer geslaagde wedstrijd. Voor foto's en de volledige uitslagenlijst kijk op www.gvg-geldermalsen.nl.