• High tea 1

    BetuweZorg
  • High tea 2

    BetuweZorg

15 JAAR BETUWEZORG

26-05-2017, 15:21 | Lezersnieuws | Rachel Wesseling

BetuweZorg bestaat 15 jaar en vierde dit zaterdag 8 april jl. samen met medewerkers en relaties. In de afgelopen jaren is de organisatie uitgegroeid tot de grootste thuiszorgaanbieder op het gebied van huishoudelijke ondersteuning in de regio Rivierenland. In onze zorgverlening gaan wij uit van de kracht van onze cliënten. Want wanneer u de dingen die u nog zelf kunt ook zelf doet of zelf regelt voelt u zich vaak beter, bent u gelukkiger en kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Omdat de directie graag een maatschappelijke bijdrage levert en zich inzet voor kwetsbare burgers heeft het kantoorpersoneel ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan "BetuweZorg Doet!" opgericht. Met "BetuweZorg Doet!" wordt jaarlijks een activiteit georganiseerd voor cliënten en burgers uit een bepaalde gemeente. De directie vond het een erg mooi initiatief en heeft de giften, die zij voor het 15 jarig bestaan heeft mogen ontvangen, hiervoor beschikbaar gesteld.

De eerste editie heeft onlangs plaatsgevonden in de vorm van een High Tea voor onze cliënten, welke werd gehouden in de Huiskamer van Geldermalsen. Deze speciale middag is volledig verzorgd door medewerkers van kantoor en het mooie servies is door de Melangeur beschikbaar gesteld. De hapjes waren heerlijk en de cliënten hebben een geweldige middag gehad.

In de Huiskamer van Geldermalsen worden vaker activiteiten georganiseerd en kunt u tevens terecht voor het lenen, huren of kopen van verpleegartikelen en zorghulpmiddelen.

Agenda van De Huiskamer van Geldermalsen

Koffiemiddag - elke woensdag van 14.00 - 16.00 uur

Inloopspreekuur wijkverpleegkundige - elke 2e maandag van de maand van 10.00 - 12.00 uur

Inloopspreekuur diëtiste - elke 2e maandag van de maand van 10.00 - 12.00 uur

Inloopspreekuur wijkagent - even weken op maandag van 13.30 - 14.30 uur