• Wethouder Ton van Maanen, Gerrie en Frans Kielestein

    Peter

50 jarig huwelijksjubileum

01-01-2019, 19:52 | Lezersnieuws | B.

50 Jaar getrouwd, Frans (73) en Gerrie Kielestein (68).

Het laatste paar dat dit jaar gefeliciteerd wordt door wethouder dhr. Ton van Maanen namens Gemeente Geldermalsen.

Vanaf 1-1-2019 is dit Gemeente West Betuwe.

Ze leren elkaar kennen in dancing “De Kentering” in Rosmalen op 2e kerstdag 1966. Twee jaar later trouwen ze en gaan ze in Culemborg wonen, daar worden twee dochters  Cynthia en Irene geboren.

Sinds 2002 wonen ze in het dorp Deil en genieten steeds weer van het mooie uitzicht op de schapen en de lakenvelder  koeien.

Frans geboren in Beesd, gewerkt bij Gispen en Coq, Holec, waarvan de laatste twee als manager kwaliteitscontrole. Is bij de bedrijfsbrandweer, OR en COR actief geweest. Als vakbondsman, o.a. helpt hij al ruim 45 jaar FNV leden met het invullen van belastingformulieren. Meer dan 15 jaar in het bestuur van de LTS “Da Vinci” school in Culemborg. Voor o.a. dat werk kreeg hij 5 jaar geleden het lintje, lid in de orde van Oranje-Nassau. Een van de laatste in het jaar van Koningin Beatrix

Gerrie geboren in Den Bosch. Verhuist met Frans naar Culemborg en werkt enkele jaren bij Cash en Carry. In Geldermalsen gaat ze werken op een makelaarskantoor. In 1985 op het hoofdkantoor van De Stichting Rijdende School, daar wordt onderwijs verzorgd voor kermis en circus kinderen. Nu samen met een team oudgediende een boek aan het maken voor het 65 jaar bestaan van de SRS. Na 25 jaar gaat ze daar met pensioen en geniet nu samen met Frans van hun dochters, schoonzoons en drie prachtige kleinkinderen Daan, Maud en Lotus.

Ze houden van reizen, Gerrie  tennist elke week en skiën ze nog ieder jaar. Ze zijn net terug van wintersport met het hele gezin ivm het 50 jarig huwelijksjubileum.