• Ouderen die het leven vieren

    Ontwerp Vincent Verhoef

60andMore live gegaan

06-02-2019, 15:11 | Lezersnieuws | leon

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven. Hoe je dat doet, daar wil de site bij helpen.

Als je gestopt bent met werken stap je een wereld binnen van heel veel vrijheid. Wat ga je daar mee doen? Je zoekt misschien naar mogelijkheden om actief en energiek te blijven. 60andMore wil je daarvoor ideeën aanreiken.

Hoewel we beseffen dat eenzaamheid en verminderde vitaliteit mogelijk onderdeel zijn van ouder worden, geeft elke dag weer een kans om leuke en mooie dingen te doen en te ervaren. Elke dag geeft weer een kans een nieuwe invulling te geven aan je leven en je nog niet gerealiseerde dromen waar te maken: het leven zal geleefd worden tot het eind!

Naast de vaste redactie van de site zijn er gastschrijvers die vanuit hun eigen invalshoek licht werpen op de boeiden levensfase van 60andMore. Zo zal André van Leijenhorst, schrijver van het boek 'Ambitieus ouder worden', deze maand een bijdrage leveren op de site.

De eerste reacties op de site zijn veel belovend: fantastisch, inspirerend en die had er al veel eerder moeten komen ..... Ga het zelf ervaren op 60andMore.com.