• Interieur torenfort

    Fort bij Asperen

AL VIER NIEUWE VRIJWILLIGERS VERTELLEN HET VERHAAL VAN HET FORT BIJ ASPEREN! NOG STEEDS VRIJWILLIGERS GEZOCHT

23-05-2018, 13:22 | Lezersnieuws | Marcel

Al vier nieuwe vrijwilligers vertellen het verhaal van het Fort bij Asperen. We kunnen nog altijd nieuwe fortwachters gebruiken die de bezoekers willen ontvangen en begeleiden. 

 

Er zijn kleine en grote taken, veel handen maken het werkt licht.  Je werkt samen met een groep enthousiaste vrijwilligers in een omgeving waar hedendaagse kunst en historie met elkaar verbonden zijn.

 

 

Je krijgt een belangrijke rol op het fort. Dat kan zijn in de openstelling, de inrichting, het onderhoud, het beheer of de rondleidingen. Je wordt gedegen ingewerkt en je bent goed verzekerd. Het is is een pré wanneer je je interesseert voor kunst én historie.

 

Het Fort bij Asperen ontplooit al 30 jaar kunstactiviteiten en gaat daar dit seizoen mee door.  Op het fort is een bijzondere historische collectie én vinden dit seizoen een aantal kunsttentoonstellingen plaats. Het fort ontvangt een breed publiek van kunstliefhebbers tot erfgoedtoeristen, van jonge kinderen tot actieve ouderen.

 

Vertel het verhaal van het mooiste fort van de Hollandse waterlinie en help het fort toegankelijk te houden! Meld je als vrijwilliger op het Fort bij Asperen bij Marcel van Kerkvoorde via info@fortbijasperen.nl of bel 06-44238143.