• Karin Schrijver, met haar model, laat met trots haar behaalde certificaat zien

    Karin Schrijver

Angel Nails geopend in Varik

02-05-2017, 22:20 | Lezersnieuws | Karin Schrijver

Vanaf 3 mei jongst leden is Angel Nails geopend in Varik. Al in 2012 behaalde Karin haar officiële diploma Allround Nagelstyling. Sinds die tijd werkte ze met veel plezier als ambulant nagelstyliste. Wegens omstandigheden moest zij hier tijdelijk mee stoppen. Maar toch bleef het nagelstyling vak altijd kriebelen.

Begin mei is haar salon dan ook opnieuw geopend met de naam Angel Nails. Nu gericht op manicure en gelpolish, een uitgeharde nagellak die tot drie weken goed blijft zitten op de (hand- en teen)nagel. Gelpolish is geen kunstnagel, maar een gellak die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Uw nagel wordt hierdoor niet beschadigd en blijft flexibel.

Karin besloot om een opfrissingscursus te volgen en met een nieuw merk verder te gaan. Dit merk staat voor kwaliteit en doet wat het belooft. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Karin en daarom koos zij nu voor dit kwalitatief uitstekende merk. "Het is heerlijk om klanten tevreden de salon te zien verlaten. En het is nog fijner dat zij de weken erna dat ook blijven", aldus Karin.

De mogelijkheden zijn groot met gelpolish, één egale kleur, French manicure, een leuke nailart of een glittertje, alles kan. Vooraf kan er een heerlijk manicure behandeling bijgeboekt worden voor een totaal verwenmoment. Karin; "Even tijd voor jezelf nemen is belangrijk, net als goed voor jezelf zorgen. Mooie nagels dragen daar absoluut een steentje aan bij."

Tevens verzorgd Karin Nagel kinderfeestjes bij u aan huis. Samen met vriendinnen nagels lakken op een oefenwieltje, tips en tricks krijgen van een professional en leuke nail art leren.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 06-15087191 of een mail sturen naar info@karinschrijver.com.