• Foto Johan Vlemmix

    Johan Vlemmix

BN'er Johan Vlemmix opent expositie & productenlijn bij Van Alles Wat Shop in Shop te Geldermalsen.

07-08-2016, 13:50 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Vanaf 26-08-2016 zijn producten (kunstobjecten, muismatten, kaarten, sleutelhangers en placemats) van kunstenaar Bert Munnik te koop bij Van Alles Wat Shop in Shop te Geldermalsen!

Johan Vlemmix (ondernemer, zanger & politicus) zal deze feestelijke aftrap voor zijn rekening nemen!

Wie is kunstenaar Bert Munnik?

Bert Munnik werkt als spiritueel kunstenaar onder de naam Bijzonder Mooi.net (BM). BM is een bedrijf dat veel werkt met universele positieve energie.

Buiten het hebben van een eigen productenlijn, heeft Bert Munnik in 2016 een heuse braderie/jaarmarktentournee, organiseert hij exposities en worden er spirituele workshops georganiseerd zodat mensen in aanraking kunnen komen met deze materie en de beginselen van het maken van spirituele kunst kunnen leren.

Voor meer informatie over Bijzonder Mooi.net en de kunstenaar, zie: http://www.bijzondermooi.net/.

Wat is 'Van Alles Wat Shop in Shop'?

Op 4 november 2015 openden Heleen Maij en Regina Bruinier het unieke concept 'Van Alles Wat Shop in Shop' aan de Kerkstraat 49 te Geldermalsen. In een verblijfsgebied met een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling: mooie winkels en horeca sieren het centrum van Geldermalsen. Als ondernemer sta je met je eigen winkel/je product in een winkel! Deze locatie biedt ondernemers met fysieke producten de kans om hun producten aan te man te brengen/nog meer klandizie te genereren door het verhuren van een plank, kast of stellage!

'Van Alles Wat Shop in Shop' biedt ondernemers meer dan alleen maar het huren van een plank, kast of stellage. Zo geven ze ook een paar keer per jaar workshops en bijeenkomsten voor ondernemers onder de titel: "Hoe promoot in mijn bedrijf!"

Wie is Johan Vlemmix?

Johan Vlemmix groeide op in Eindhoven. Na de middelbare school en nog een opleiding was hij sinds 1989 onder meer handelaar in tweedehands auto's. Johan Vlemmix kreeg bekendheid door zijn medewerking aan het TROS televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht. De eerste jaren als deelnemer, later als starter en jurylid. Rond 1996 kwam hij in de publiciteit met een fanclub voor Emily Bremers, die toentertijd een relatie had met prins Willem-Alexander. Meer informatie zie: http://www.johanvlemmix.nl/

"Vul je gedachten met positieve dingen dan is er geen plaats voor negativiteit."