• Resi danst mee met de muziek

  • Felicitaties van burgemeester De Vries

  • Felicitaties van burgemeester De Vries

Burgemeester feliciteert Resi. Zij is al 60 jaar bewoner van 's Heeren Loo

30-10-2015, 16:30 | Lezersnieuws | Esther Visser

Vandaag woont Resi van Tienen 60 jaar bij 's Heeren Loo (voorheen Boldershof en Waalborg). Een reden voor burgemeester Miranda de Vries om -net als bij een 60 jarig huwelijk- op bezoek bij Resi te gaan.

Ook blaaskapel 'De Lingeakkers' van de fanfare De Volharding uit Deil was erbij. Zij speelden voor het huis van Resi en later ook in de zaal een aantal bekende muziekstukken waar Resi samen met haar familie zichtbaar van genoot.

Burgemeester de Vries feliciteerde Resi met een bos bloemen en ging met haar en haar familie lunchen. Na de lunch kreeg Resi nog een echte receptie.

Voor 's Heeren Loo locatie Geldermalsen is het niet uitzonderlijk dat iemand zo lang bewoner is. 'Cliënten blijven vaak hun hele leven bij ons wonen. Voor Denise van de Wetering, persoonlijk begeleider van Resi is elk jubileum bijzonder. Als iemand zo lang bij je woont, bouw je als begeleider echt een band op. Ze doorloopt namelijk elke levensfase bij ons'.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven. 's Heeren Loo is onderdeel van 's Heeren Loo Zorggroep.